2777
2789
عنوان

یک هفته س با شوهرم حرف نمیزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 983 بازدید | 39 پست
عزیزم من کامل درکت میکنم. تو گیر یه شوهر و کلا خانواده خودشیفته شدی. که فقط منافع خودشون براشون مهمه ...

یکبار رفتم دکتر اتفاقا جلو خودم به شوهرم گفت خودشیفته.... و الان که شما گفتی یادم اومد

اگه بدونی چقدر قدر نشناسه.... برای مراسم عموش تا ساعت یک نیمه شب نشستم پای قرمه سبزیش.... بعد یه زنگ ...

عیب نداره عزیزم الان به خودت بیا ماهی رو هروقت از آب بگیری تازه است 

خود برای خودت حرمت درست کن 

دیگه هم کوزت بازی درنیار اون همه آدم چرا شما باید قرمه سبزی درست کنی؟ 

الان برات تلنگر شد روش زندگیت رو درست کن

اما خیلی هم قهر رو طولانی نکن که برای شوهرت عادت بشه از این فرصت برای خودت برگ برنده بساز

حضرت علی (ع): گمان را ملاک عدالت و قضاوت قرار ندهید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکبار رفتم دکتر اتفاقا جلو خودم به شوهرم گفت خودشیفته.... و الان که شما گفتی یادم اومد

ایجوری افراد اصلا انتقاد پذیر نیستن. و فقط حرف خودشون براشون مهمه. در مقابل اینجور افراد باید جدی برخورد کرد. فقط این جواب میده. کلا با سیاست و جدی

ایجوری افراد اصلا انتقاد پذیر نیستن. و فقط حرف خودشون براشون مهمه. در مقابل اینجور افراد باید جدی بر ...

حرفاتون خیلی کلی هست ومتوجه نمیشم جدی یعنی چی؟

من تاپیک خودشیفته شما رو خوندم و بیشتر خصوصیاتی که نوشته بودین را داره. مثلا بی احساسه... فکر میکنه هیکلش تکه و چهارشونه س... احساس عقل کلی بیش از حد داره. من اگر نظری بدم میخواد منو بکوبه و بگه که من اشتباه میکنم و هیچی حالیم نیست. فکر میکنه باید همیشه در برابر خواسته هاش تسلیم باشم و اعتراض نکنم.حتی اگر هم مقصر باشه جوری موضوع را پیچ و تاب میده که فکر میکنم مقصر منم....و خیلی چیزهای دیگه.... والبته متاسفانه یه خواهر و پدر صد مرتبه بدتر از خودش داره

عزیزدلم،چقدر شما باپرستیژ و باشخصیتی.وقتی همه ی امکانات و برای همسرت فراهم می‌کنی و فقط خودتو ازش دریغ می‌کنی و همسرت کم میاره،یعنی شما بی نظیری.فقط مشکل اینه که همسرت زیادی تو نعمت غرق بوده،متوجه اینهمه خوبی و متانت شما نبوده.به خودت ببال عزیزم❤️❤️❤️

ای هر که هستی لحظه‌ای در خود نگر باش.... خوبی ولی از آنچه هستی خوبترباش🥰

همسر منم همینه منتهی با سیاست تر...هر کاری واسه خانوادش می‌کنه من راه دور ازدواج کردم فامیل دوریم من بگم دلتنگم منو ببر خانوادمو ببینم نمیبره ولی کافیه مامانش بگه میخوام برم اونجا نمی‌دونم چی از کوه بچینم میگه آماده شید می‌خوابیم بریم .میگم منو ببربگردون نمیبره بعد میگه میخوام فلان کلبه رو اجاره کنم مامانمو خواهرم بیاد بریم سه روز اونجا یا مامانم بیان ببرمش فلان جا .اما زبونی همش قربون صدقه من می‌ره ..هیچ جوره هم قانع نمیشه اعتراض که میکنم میگه به مامانم میگم اینجوری گفتی 

حرفاتون خیلی کلی هست ومتوجه نمیشم جدی یعنی چی؟من تاپیک خودشیفته شما رو خوندم و بیشتر خصوصیاتی که نوش ...

همون دیگه. خانوادگی اینجوری هستن. من پارسال میخواستم جدا شم. هیچی برام مهم نبود.یه مدت باهاش قهر کردم بهش نزدیک نشدم. فقط درمورد بچه حرف میزدم باهاش.

به کارهای مورد علاقه خودم رفتم مثلا باشگاه مسافرت. در حالیکه این منو هیجا نمیبرد