2777
2789

من با یه اقایی داشتم اشنا میشدم که وضعیت مالی خیییلی بهتری نسبت بما داشتن یعنی واقعا اختلاف طبقاتی زیادی وجود داشت 

بعد از این شخصیت ها هم بود که از خودش و دار و ندارشون تعریف میکنه ، مثلا میگف من با اینکه پدرم پزشکه دو تا مطب و سه تا ماشین داره ، روی پای خودم بودم هر کی دیگ جای من شاید انقد کار نمیکرد ولی من چند تا شغل دارم !! 

بعد میگف من حس میکنم پدر شما هم فقط یه شغل نداره درسته؟😐😐خودشو با پدر من مقایسه میکرد

یا میگف خانواده مادرم درباری بودن این کلاه نظامی زمان شاه  رو می بینی ؟ حدودا صد ملیون قیمتشه

منم دیگ ادامه ی این رابطه رو جالب ندیدم حس کردم بعدها باعث اختلاف میشه ‌. نظرتون؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اصلا نمیتونم با این خانواده ها رفت و آمد کنم نه اینکه بد باشن نه من اینطوری بزرگ نشدم بعد هم خودش اذیت میشه هم من

فقط 49 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاش میشد برگردیم قدیما...🍃

عقده ایی بوده بعضیا اصلا پولدار نیستن نمایش پولداری میدن 

تا جیزیو از نردیک ندیدی باور نکن 

دخترا خیلی ساده و پخمه‌ان پسرا موذین

رفیقای پسرا روش مخ زنی و بدبخت کردن دخترو بهم یاد میدن

خب میدونی یه سریام چیز خاصی نیستن ولی یجوری حرف میزنن انگار کی هستن این اقا کلا از لحاظ اخلاقی هم مش ...

توی تاپیک قبلیم هس حتی به تاریخ تولدش هم ک شب یلدا بود افتخار میکرد بعد میگف شوخی کردم جو عوض شه

انگار غیر مستقیم داره بهت میگه من پول دارم تو نداری🫥

اگه یکی اصلا دور و برت نمیپلکید و ازت متنفر بود،ناراحت نباش،چون مگس هیچ وقت گل رو انتخاب نمیکنه......  دوستان من بعضی وقتها با کامپیوتر میام تو سایت اگه دیدین اموجی نمیدم بخاطر همینه   ۱۱ و خورده ای ساله که ارمی هستم ولی تو همه تاپیکا نمیگم چون میدونم اینجا خیلی ها هستن که ارمی نیستن    ۲ سال و خورده ایه که یدونه از دایی هام اسمونی شده🥲😭اگه داری امضامو میخونی میشه براش یه فاتحه بفرستی؟

اصلا به ازدواج هم نمیرسه این اختلاف زیاد و اصلا جالب هم نیست خودش مقایسه هم میکنه 

بنطرم مرد کمی از خانواده دختر باید بهتر باشه از لحاظ مالی یا همسطح باشه پایینتر نباشه چون اونم سرانجام خوبی نداره