2777
2789
عنوان

مادرا شما هم دیگه بعد زایمان همون آدم سابق نشدید

| مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 21 پست
من دیسک و سینوزیت و پی سی او شدم از دستش

دیسک رو که نگو 

تنبلی تخمدان هم از قبل داشتم 

من با همه چی کنار میام بجز این خستگی و درد مفاصلم

لطفا برای خوب شدن مریضیم دعا کنید

من سه بار زایمان کردم دو بار سزارین اما خدا نخواست بچه هام بمونن،ولی اره درد کف پا درد دنبالچه درد کمر  داشتم دکتر مگنیفورت و کلسیم و قرص اهن،ویتامین سی داد بعد دوماه مصرف خیلی بهتر شدم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من علائممو بگم شما میشه بگید منم مشکلم همینه یا نه؟ من بیشتر درد بالای گردن پس سر دارم که میاد به پی ...

کلی دلیل برای اینا ممکن هست باشه. اگه آزمایش ندادی برو همه رو بده. شاید استخون و دیسک خراب شده باشه، شاید هم روماتیسم.

اگه با تمام این آزمایش ها و بعد از چند وقت دیگه هنوز خوب نشدی و مشکلت مزمن شد، باید شک کنی که این بلا سرت ممکنه اومده باشه متأسفانه...

کاربری دست ۷ نفره. ❕

من سه بار زایمان کردم دو بار سزارین اما خدا نخواست بچه هام بمونن،ولی اره درد کف پا درد دنبالچه درد ک ...

اینارو تا حالا نخوردم امتحان میکنم

کلی دلیل برای اینا ممکن هست باشه. اگه آزمایش ندادی برو همه رو بده. شاید استخون و دیسک خراب شده باشه، ...

آزمایش چکاپ دادم 

هیچ کمبود ویتامین ندارم 

ولی تا حالا پیش دکتر خاصی برای این علائمام نرفتم 

آره بدنم تحلیل رفته انگار زود خسته میشم...یه کم بیرون راه برم تا شب باید بخوابم دیگه که اونم بچه هام نمی ذارن...قبلاً من از صبح تا شب تو سالن سر پا بودم آخ نمی گفتم الان زود خسته میشم انگار کوه کندم و...

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا