2777
2789
عنوان

کسی که پزشکی قبول شده ولی

200 بازدید | 17 پست

نظرتون راجب کسی که با وجود بچه پزشکی قبول شده

اما مادرش مدام به بقیه میگه درس چه فایده داره؟پزشکی چه فایده داره؟همش الکیه و...

کلا همش از درس بد گویی میکنن پیش این و اون

دلیلش چیه؟😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خوش به حالش خوش به اراده اش هیچی نمیگم فقط تحسینش میکنم حرف مردم همیشه بوده و واقعا در برابر آرز ...

مردم چکارش دارن

خودش و مامانش بقیه رو گمراه می کنن ک درس خوب نیست

خب اگه خوب نیست چطور خودت الان ب فکرش افتادی؟

به نظرم نمی خوان لولت بالا بره یه جوری انگار خانواده ها میترسن بچه ها وقتی یکم درس میخونن و لول شون میره بالا و می خوان نظر بدن دوس دارن بکوبن توی سرشون و بگن ما از تو بهتر می‌فهمیم متاسفانه🥲

مردم چکارش دارنخودش و مامانش بقیه رو گمراه می کنن ک درس خوب نیستخب اگه خوب نیست چطور خودت الان ب فکر ...

الان حرف این مادر و دختر هم برای شما مثل حرف مردمان دیگه 

می‌خوام بگم اصلا مهم نیست 

چ ساده ای میخوان این جور بگن که بقیه درس نخونن و کسی نشن!

شاید  مامان خودت اینجوریه ولی خب برا من بیشتر  تشویقیه

&اینم امضام @اینم اثر انگشتم حالا برو اموالمو تصرف کن.😒

وای خوش به حالش خوش به اراده اش هیچی نمیگم فقط تحسینش میکنم حرف مردم همیشه بوده و واقعا در برابر آرز ...

فک نکن صرفا بخاطر متاهل بودن شرایطش سخت بوده

دو تا پرستار داشته برا بچه هاش و همسرش هم حامیش بوده هم مالی هم روحی

اون وقت ی مجرد میشناختم هم کار می کرد هم درس می خوند هم خانوادش پشتش نبودن 

خیلی زجر کشید تا قبول شد