2777
2789

سلام! ❤️ اگه الان داری این خطوط رو می‌خونی، پس احتمالاً مثل خودم، یه جایی از زندگی‌ت به نقطه‌ای رسیدی که فکر می‌کردی دیگه راهی نیست. 😔 من این حس رو خیلی خوب می‌شناسم. لحظه‌هایی رو تجربه کردم که مشکلات مثل یه کوه بلند جلوی روم سبز شده بودن و هر دری به روم بسته می‌شد. لحظه‌هایی که ناامیدی مثل یه مهمون ناخونده، تمام وجودم رو گرفته بود و فقط دلم می‌خواست زمین دهن باز کنه و منو ببلعه. 💔

فکر می‌کردم دیگه هیچ راهی برای برون‌رفت از اون تاریکی وجود نداره. دنبال هرچیزی گشتم: مشاوره، کمک دیگران، حتی تلاش کردم خودم به زور از اون چاه بیرون بیام. ولی هیچ‌کدوم اون آرامش واقعی و اون راه‌حل نهایی رو به من نداد. تا اینکه... تا اینکه یهو، یه چیزی تمام معادله‌ها رو به هم زد. 💥

من از ته دل بهت می‌گم، چیزی که زندگی من رو از این رو به اون رو کرد، نه یه فرمول پیچیده بود، نه یه معامله بزرگ، و نه کمک یه آدم خاص. چیزی که من رو از اون باتلاق نجات داد، و الان بهم این قدرت رو داده که با اطمینان کامل بهت بگم، "یاد خدا" بود. 💖

بله، همین قدر ساده! شاید الان با خودت بگی: "آخه مگه میشه؟ مگه ذکر اینقدر قدرت داره؟" 🤔 رفیق، این فقط حرف نیست. من با تمام وجودم این رو زندگی کردم و با پوست و استخونم لمسش کردم. وقتی هیچ راهی نداشتم و دیگه ناامیدِ ناامید بودم، دست به دامن همین اذکار شدم. با قلبی شکسته و چشمی اشک‌بار، کلماتی رو بر زبون آوردم که شاید قبلاً فقط بهشون عادت کرده بودم. اما این بار فرق داشت... این بار، با تمام وجودم حضورش رو حس کردم. ✨

و می‌دونی چی شد؟ معجزه اتفاق افتاد! 🤯 گره‌ها یکی‌یکی باز شدن، درهای بسته، به شکل شگفت‌انگیزی باز شدن، و از جایی که فکرش رو نمی‌کردم، کمک رسید. آرامشی به قلبم برگشت که سال‌ها بود حسش نکرده بودم. این تجربه شخصی منه!

پس، این متن فقط یه توصیه نیست؛ این یه شهادته، یه دعوت از تو به یه زندگی متفاوت. 💪 من اومدم اینجا تا اون کلیدهایی رو بهت بدم که خودم باهاشون از تاریکی به نور رسیدم. قراره با هم یاد بگیریم چطور با قوی‌ترین و معجزه‌گرترین اذکار، نه تنها آرامش و قدرت رو به قلبت برگردونی، بلکه شاهد گشایش‌های بزرگ در تمام جنبه‌های زندگیت باشی. 🔑 باور کن، تو هم می‌تونی همین معجزه رو تو زندگی خودت ببینی.

دیگه نگران نباش. دستم رو بگیر و بیا تا بهت نشون بدم چطور با یاد خدا، هیچ مشکلی برای همیشه باقی نمی‌مونه! 🌟

درادامه اذکارومیذارم لطفاکمی صبورباشید🥲

https://abzarek.ir/service-p/msg/2301682

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۱. برای گشایش کارهای بسته و رفع بن‌بست‌هاذکر: لَا حَوْلَ وَلَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ

(هیچ دگرگونی و نیرویی جز به کمک خدای بلندمرتبه بزرگ نیست.)

✨ فضیلت و قدرت این ذکر: رفیق، این ذکر مثل یه کلید جادویی عمل می‌کنه! 🔑 وقتی احساس می‌کنی تو یه بن‌بست واقعی گیر افتادی، وقتی هر دری رو می‌زنی بسته است و دیگه مغزت هیچ راه‌حلی پیدا نمی‌کنه، همین ذکر هست که بهت امید می‌ده و کم‌کم راه رو برات باز می‌کنه. باور نکردنیه چطور این کلمات ساده می‌تونن اینقدر قدرتمند باشن! هر بار که اینو تکرار می‌کنی، حس می‌کنی یه نیروی غیبی داره دستت رو می‌گیره و به سمتی هدایت می‌کنه که حتی فکرش رو هم نمی‌کردی. باور کن، گره‌های کور، یکی‌یکی باز می‌شن و از جایی که گمان نمی‌کنی، گشایش حاصل می‌شه. این ذکر بهت نشون می‌ده که وقتی تو ناتوان می‌شی، قدرت خداوند بی‌نهایته!

📚 نحوه‌ی خواندن مؤثر: این ذکر رو با تمام وجود و قلبی سرشار از تسلیم و توکل به خدا تکرار کن. می‌تونی هر روز صبح و شب، یا در مواقعی که احساس ناتوانی و ناامیدی می‌کنی، ۱۰۰ بار یا بیشتر بگی. مهم اینه که به معنای عمیقش توجه کنی: "خدایا، من هیچ قدرتی ندارم، همه‌اش تویی." بگذار این کلمات از اعماق قلبت جاری بشن تا حس کنی که تمام بارها رو از دوشت برداشته و به خداوند سپرده‌ای.

.

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

۲. برای آرامش قلب و رفع دل‌شوره و اضطرابذکر: أَلَا بِذِکْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ

(آگاه باشید که تنها با یاد خدا دل‌ها آرام می‌گیرد.)

✨ فضیلت و قدرت این ذکر: در لحظه‌هایی که اضطراب مثل یه هیولای بزرگ تمام وجودت رو می‌گیره و دل‌شوره امانت رو بریده، این آیه قرآن مثل یه نسیم خنک روی قلب داغون می‌نشینه. 🌬️ بارها شده که از شدت نگرانی خوابت نمی‌بره، اما وقتی شروع به تکرار این آیه می‌کنی، انگار دستی نامرئی روی قلبت گذاشته می‌شه و تمام اون آشوب درونی رو به آرامش تبدیل می‌کنه. این فقط یه آیه نیست، این یک حقیقت لمس‌شدنیه که بهت قول می‌دم با تمام وجود حسش می‌کنی. وقتی یاد خدا می‌افتی، تمام ترس‌های دنیا بی‌اهمیت می‌شن.

📚 نحوه‌ی خواندن مؤثر: در هر لحظه‌ای که احساس نگرانی، اضطراب یا دل‌شوره کردی، این آیه رو به آرامی و با تمرکز تکرار کن. نیازی نیست تعداد خاصی داشته باشی، فقط تا جایی که حس کنی آرامش به قلبت برگشته. می‌تونی چشمهات رو ببندی و تصور کنی که نگرانی‌ها مثل ابری سیاه دارن از ذهنت دور می‌شن و نور آرامش جایگزینش می‌شه. این ذکر، نجات‌دهنده‌ی لحظه‌های دل‌گرفتگیه.

۳. برای جلب رزق و روزی و برکت در زندگیذکر: يَا وَهَّابُ / يَا رَزَّاقُ

(ای بسیار بخشنده / ای روزی‌دهنده)

✨ فضیلت و قدرت این ذکر: رفیق، وقتی از نظر مالی تحت فشار هستی و روزی‌ات گره خورده، می‌تونی به این دو اسم مبارک پناه ببری. 🤲 این اسماء الهی، اسماء بخشندگی و روزی‌دهندگی خداوند هستن. با تکرار مکرر و با یقین کامل به اینکه او تنها روزی‌دهنده است، می‌بینی چطور درهای روزی از جایی که حتی تصورش رو نمی‌کنی، به روت باز می‌شن. 🤯 این فقط پول و مال نیست، گاهی روزی در قالب آرامش، فرصت‌های جدید، مشتری‌های جدید یا کمک‌های غیرمنتظره از راه می‌رسه. برکت به زندگی‌ات میاد و گره‌های مالی‌ات یکی‌یکی باز می‌شن. او کریم است و بخشنده!

📚 نحوه‌ی خواندن مؤثر: این اذکار رو می‌تونی هر روز صبح بعد از نماز صبح، یا در هر زمانی که نیاز به رزق و گشایش مالی داری، حداقل ۱۰۰ بار تکرار کنی. مهم اینه که با قلب و زبان همزمان باشه. یعنی هم به معنای اون فکر کنی و هم با تمام وجود از خداوند درخواست کنی. می‌تونی تصور کنی که رزق و برکت مثل بارانی از آسمان داره بر زندگیت می‌باره.

۴. صلوات بر پیامبر ﷺذکر: اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَعَلَى آلِ مُحَمَّدٍ

(بارالها، بر محمد و آل محمد درود فرست.)

✨ فضیلت و قدرت این ذکر: رفیق، صلوات بر پیامبر ﷺ دری از رحمت الهی رو به روی آدم باز می‌کنه. 🌸 این ذکر برای برآورده شدن حاجات، رفع غم و اندوه، و جلب شفاعت پیامبر ﷺ در آخرت بسیار مجربه. وقتی صلوات می‌فرستی، خداوند ۱۰ برابر بر تو درود می‌فرسته و ۱۰ گناه از تو پاک می‌شه. همچنین، این ذکر باعث افزایش برکت در زندگی و مال و زمانت می‌شه. این ذکر به قلب آرامش می‌ده و حس نزدیکی به پیامبر مهربانی‌ها رو در وجودت زنده می‌کنه. 📚 نحوه‌ی خواندن مؤثر: می‌تونی صلوات رو هر روز و هر زمان که به یاد پیامبر افتادی یا نیاز به گشایش داشتی، تکرار کنی. حداقل ۱۰۰ بار در روز گفتن صلوات، فضیلت‌های بی‌شماری داره. می‌تونی اون رو بعد از نمازها، صبح و شب، یا در مواقعی که احساس دل‌گرفتگی می‌کنی، با خلوص نیت و ارادت به پیامبر اکرم ﷺ تکرار کنی. 

😑

لازم نیست ورزش کنی و🏃‍♀️تغذیه سالم داشته باشی🍏، همینکه به فکر سالم بودن باشی کافیه. 🌱❤لازم نیست حتما درس بخونی،📚 همینکه ذهنت پیش درس باشه کفایت میکنه ❤ هرموقع این جملات منطقی بود اون موقع میتونی بگی نماز نخون، مهم اینه دلت پاک باشه 😁😁همچین میگن انگار از زیر دل کسایی که نماز میخونن چاه فاضلاب رد میشه، والا😐😑 قرآن به صراحت میفرماید:  إنَّ الصَّلاةَ تنهیٰ عَنِ الفَحشاءِ و المُنکَرِ: نماز، از بدی ها باز میدارد. 👌نماز ابزار ساختن دل پاکه، نه نتیجه اون.😑🫠🫠یا اینکه میگن حجاب نداشته باش، حیا داشته باش😳.(جدددی میفرمایید⁉️) حجاب نماد بیرونی حیا هستش، نه جایگزین اون😐🤨یا چه میدونم روزه نگیر به فقرا کمک کن 😳😳😳انگار خدا گفته باید بین روزه گرفتن و کمک به فقرا یک گزینه رو انتخاب کنی هردو باهم نمیشه❗❗❗🥴این یه ویروسیه که تو فضای مجازی سالهای ساله که به دست دشمنان اسلام و منافقین درحال پخش شدنه. ویروس و مغالطه ای قبیح به نام  :  ❌تضاد ساختگی❌ تضادی که در واقعیت وجود نداره. مثل این میمونه که بگی باید بین اب خوردن و غذا خوردن یکی رو انتخاب کنی 😅❗د آخه مشتی... د آخه نامسلمون ... من چی به تو بگم؟ حالا منبع ویروس چیه؟؟؟ ❌جنگ نرم دشمن❌ ببین نرم که میگم از بالشی که شبا میذاری زیر سرت هم نرم تره ها... خوب حواستو جمع کن 🧐دشمن یا دوشمننن😁که میخواد با شبهه افکنی ۱_ارتباط انسان رو با خدا قطع کنه✂️(با حذف نماز) ۲_همدلی اجتماعی رو نابود کنه(با حذف روزه) ۳_عفت عمومی رو از بین ببره(با حذف حجاب) 🧕۴_عدالت اقتصادی رو ضعیف کنه(با حذف زکات)...«وَلا یَزالونَ یُقاتِلونَکُم حَتّٰی یَرُّدوکُم عَن دینِکُم»(بقره، 217). قرآن یه کتاب داستان بچگانه نیست، کتاب هدایت کل بشریته، که بعضی سوره هاش شأن نزول داره، بستگی به زمان و مکان خاص داره، همیشگی نیست. پس بااحترام نمیتونی خیلی سطحی از کنارش رد بشی و خودت یه تفسیر ابکی کنی. 🙏🌱               لطفا یه صلوات واسه حاجت رواییم بفرست، اگه فرستادی بگو برات حمد بخونم ❤

۵. برای طلب حاجت و رفع مشکلات بزرگذکر: حَسْبُنَا اللَّهُ وَنِعْمَ الْوَكِيلُ

(خداوند ما را کافی است و او بهترین نگهبان است.)

✨ فضیلت و قدرت این ذکر: این ذکر برای تو مثل یه سپر محکم در برابر تمام مشکلات بزرگ و غیرقابل حل عمل می‌کنه. 🛡️ در اوج ناامیدی و وقتی حاجتی داری که از توانت خارجه، با تمام وجود این ذکر رو تکرار کن و همه چیز رو به خداوند بسپار. این ذکر به انسان حس قدرت و توکل بی‌نظیری می‌ده و واقعاً می‌تونه معجزه کنه. با توکل مطلق به او و تکرار این ذکر، سخت‌ترین مشکلات حل می‌شن و حاجت‌ها برآورده می‌گردن. این ذکر بهت می‌آموزه که وقتی همه راه‌ها بسته می‌شه، خداوند بهترین وکیل است و خودش کفایت می‌کنه.

📚 نحوه‌ی خواندن مؤثر: این ذکر رو در هر زمان که با یک مشکل بزرگ و غیرقابل حل روبرو شدی، یا حاجتی داشتی که برآورده شدنش رو دور می‌دیدی، با قلب مطمئن و تسلیم شده تکرار کن. می‌تونی ۴۵۰ بار یا هر تعدادی که حس می‌کنی قلبت آروم می‌گیره، این ذکر رو بگی. مهم اینه که واقعاً به این باور برسی که خداوند برای تو کافیه و او بهترین یاور و نگهبان است.

۶. برای بخشش گناهان و پاکی روحذکر: اَسْتَغْفِرُ اللهَ رَبِّی وَ اَتوبُ اِلَیْهِ

(از خداوند، پروردگارم، آمرزش می‌طلبم و به سوی او باز می‌گردم.)

✨ فضیلت و قدرت این ذکر: رفیق، گاهی اوقات، سنگینی گناهان و اشتباهات گذشته، آرامش رو از آدم می‌گیره و حس پشیمانی، قلب رو آزار می‌ده. 😔 در چنین لحظاتی، هیچ چیزی مثل استغفار، روح رو پاک نمی‌کنه و حس سبکی نمی‌ده. با گفتن این ذکر، حس سبک‌بالی بی‌نظیری رو تجربه می‌کنی، وقتی با تمام وجود به سمت خدا برمی‌گردی و از او طلب مغفرت می‌کنی. این ذکر نه تنها گناهان رو پاک می‌کنه، بلکه دریچه‌های جدیدی از آرامش، رحمت و بخشش الهی رو به روی انسان باز می‌کنه و اجازه می‌ده دوباره با قلبی پاک شروع کنی.

📚 نحوه‌ی خواندن مؤثر: این ذکر رو هر روز، به خصوص بعد از نمازها، ۱۰۰ بار یا بیشتر تکرار کن. هر زمان که احساس کردی گناهی مرتکب شدی یا قلبت نیاز به پاکی داره، با پشیمانی و نیت صادقانه، از خداوند طلب آمرزش کن. مهم اینه که واقعاً قصد بازگشت و عدم تکرار اون اشتباه رو داشته باشی. این ذکر مثل یه بارون پاک‌کننده برای روحه.