2777
2789

من دو هفته ست عقد کردم دارم جدا میشم داستانش طولانیه تو تاپیکای قبلیم هست

اینم بگم من هرکاری کردم ک زندگیم حفظ بشه ولی همسرم با رفتاراش خودش نخواست.. 

از طرفیم چون انتخاب خودم بوده دوست بودیم شش ماهم نامزد بودیم بخاطرش تو روی همه وایسادم مردونه کمکش کردم

اما اون مرد نبود بلافاصله بعد عقد با اولین بحث جا زد نمیدونم دلیلش چی بود هیچوقتم بهم نگفت همش با خودم میگم شاید از مسئولیت زندگی ترسید... 

خلاصه منو مثل ییه اشغال انداخت اونور بعد دعوایی ک خانوادش راه انداختن خودش منو کتکم زد من هیچ حرف بدی بهشون نزدم انگار برنامه ریزی شده بود بعدم یهو گفت نمیخوامت دوست ندارم، همون ادمی ک یکسال اومد جلو درمون بخاطرم گریه کرد نشست جلوی در کوچمون به پام میفتاد ولی نمیدونم یهو اونهمه عشقش کجا رفت واقعا کسی درکم نمیکنه اما این سوالا داره دیوونم میکنه

خانوادمم بشدت سرزنشم میکنن مدام دارن میزنن توی سرم هم خانواده هم فامیل ولی کسی جای من نیست من اینو واقعا عاشق دیدم یکسال برام جنگید همه رو واسطه کرد تو روی خانوادش وایساد حتی تا پای سفره ی عقدم اومد من فکرشم نمیکردم سه روز بعد عقد ولم کنه با ی بحث ساده

الانم مامانم داشت میزد تو سرم منم حالم بد بود گفتم بسه دیگه پاشد کتکم زد ک آبرومونو بردی بعدم گفت حالا تا اخر عمرت حسرت لباس عروس میمونه توی دلت چون دیگه هیچکس سمتت نمیاد مطلقه شدی، با اینکه هنوز دخترم

منم نشستم گریه کردم من فعلا قصد ازدواج ندارم اما واقعا ترسیدم نگران آیندمم یعنی واقعا مثل قبل دیگه خواستگار برام نمیاد من ته زندگیم چی میشه حسرت خونه ی خودم بچه ی خودم همش موند توی دلم؟؟ خدا شوهرمو لعنتش کنه اگر منو نمیخواست چرا عقدم کرد جلو خانوادم منو بی ارزش کرد

من ۲۲ سالمه ولی تو همین سن کم زندگیمو ایندمو نابود کردم

با وجود کتک کاریاش اگر یک درصد منو میخواست برمیگشتم چون نمیتونم اینجا بشینم تا اخر عمر سرکوفت بخورم اما نمیخواد اصلا انگار جنی شده با نفرت نگام میکنه میگ میخواد ازدواج کنه، میدونم خانوادش تهدیدش کردن ولی چجوری دلش اومد اخه😓❤️‍🩹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزممم🫂

ولی نگاه کن این همه آدم که بعد از جدا شدن دوباره ازدواج کردن بعضیا جشن عروسی هم گرفتن

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

کامل نخوندم... ولی فهمیدم جریان چیه

به چه چشمی میخوان نگاه کنن؟ به هر چشمی!

تو مسئول تفکر اونا نیستی.. تو وظیفه ات اینه خوب زندگی کنی.. یه روز برا خوب زندگی کردن تصمیم گرفتی ازدواج کنی و الان هم برا خوب زندگی گردن تصمیم گرفتی طلاق بگیری.. هر دو تصمیمت هم باارزشه.

پس دید مردم رو ول کن و بعد از طلاق هم باز همینطوری برا خودت دلسوزانه تصمیم بگیر تا خوب زندگی کنی. 

به حرف کسی اهمیت نده اگر حس کردی الان این مرد مردی نیست که درآینده دستتو بگیره پس ولش کن پای حرفام وایسا.دوروز دیگه همه یادشون میره درعوض تو خودتو نجات دادی.درضمن حرف مادرت اشتباهه الان دوره قدیم نیستیم دختر پسر همو بخوان کاری به طلاق ونامزدی ناموفق هم ندارن،پس اینده برات روشنه نگران نباش

زن داداش منم مطلقه بود داداشم مجرد ولی انقد این دختر خوب خانومه که هممون دوسش داریم میخوام بگم طلاق انقد براخودت بزرگ نکن طرف با وجود بچه دوباره ازدواج کرده نگران نباش 

گاهی ما را بازنده می‌دانند؛آنان که حتی یکبار همبازی سرنوشت ما نبوده اند ...!

شرمنده ها ولی مامانت زر زر میکنه خواستگار میاد برات چون عروسی که نکرده بودی عقد بودیبه گوه خوری اطرا ...

همش میگه حسرت لباس عروسو با خودت به گور میبری😓❤️‍🩹

خیلی دارم اذیت میشم کاش قبول میکرد برگردیم چرا ولم کرد مگه زندگی توش بحث نداره اخه😓

۲۷

پناه بر خدا پسر ۲۷ ساله و الان وقت ازدواج نبود این هنوز بچس 

واقعا پسری هم هست تواین دوره زیر ۳۰ ازدواج کنه؟

من اصلا می‌شنوم این چیزارو شوک بهم وارد میشه😐

🥰🤗 عاشق این دوتا استیکرم

همش میگه حسرت لباس عروسو با خودت به گور میبری😓❤️‍🩹خیلی دارم اذیت میشم کاش قبول میکرد برگردیم چرا و ...

نشنیده بگیر اصلا الان اینجوری نیس

گاهی ما را بازنده می‌دانند؛آنان که حتی یکبار همبازی سرنوشت ما نبوده اند ...!