2777
2789
عنوان

تو رو خدا بیاین منطقی نظر بدین راجب خواستگار انگلیسیم

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 33 پست

عزیزم همین ایران خودمون بین دو تا شهر مختلف کلی تفاوته 

محاله بتونی با مرد خارجی زندگی کنی 

اونم فقط چون زبانش فارسیه؟

تفاوت فرهنگی از پا درت میاره

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه نمیگی ردش کردی ؟ اگر ما بگیم همه چی اوکیه  میری میگی برگرد؟

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......

من بودم بخاطر همون یه جمله ش که گفته بود به زن جماعت اعتماد نکن ردش میکردم، حرفای بد دیگه هم زده که، نمیدونم چرا حس کردم اینا رو گفته تا منصرف ت کنه

فقط 18 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

انگلیسیا یه همچین رفتارایی دارن من یه دوس پسر داشتم عین همینا که میگی بود خیلی هم مودی هستن واقعا فهمیدم مردای همه جای دنیا ی سری اخلاقات گندی دارن برا انگلیسیا هم اینه که یک خیلی مشروب میخورن دو خیلی کمالگرا و خود برتر بینن سه شاید برا خودشون عادی باشه ولی از دختر انظار دارن همیشه زنگ بزنه چهار حمایتگر نیستن و فیفتی فیفتی پنجم خسیسن

فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

من این حس رو گرفتم .ممکنه هم اشتباه باشه.حالا که اومده از فرصت استفاده کن چندبار باهاش برووبیرون .بب ...

خب من ردش کردم و شمارشم پاک کردم ولی آجیم شمارش رو داره وقتی ردش کردم چطور ببینمش

😂😂چرا

اون اقتصادی بودنش که یک روز پنیر میخوره یک روز کره برای رد کردن من کافی بود  ونمی تونستم بسازم   هرچند ایشون نکات منفی خیلی بیشتری داشته ان شاءالله یه همسرخوب قسمتت بشه عزیزم تحفه ای نبوده این خودتو ناراحت نکن

منم خاستگار پولدار و وضع خوب داشتم ولی شعور و طرز برخورد صفر اینجوری یه روزم نمبتونی طاقت بیاری

میدونی مودب بودا ولی با همین مودب بودنش همین حرفا رو هم میزد

عزیزم همین ایران خودمون بین دو تا شهر مختلف کلی تفاوته محاله بتونی با مرد خارجی زندگی کنی اونم فقط چ ...

دقیقا خودمم ب خانوادم همینو میگم ولی حرفا منو قبول نمیکردن البته الان دیگه ساکت شدن

میدونی مودب بودا ولی با همین مودب بودنش همین حرفا رو هم میزد

میتونستی حدقل بری اونجا تنها مزیتش این بود

وگرنه اخلاق و هم مدار بودن حرف اول میزنه

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲

خودش انگلیس به دنیا اومده و بزرگ شده؟

انگلیسی ها خیلی به اصالت خودشون افتخار میکنن و یه جورایی نژاد پرستن

همیشه بهت نگاه از بالا به پایین داره و همیشه پیش خودش فک می‌کنه که تورو از فلاکت نجات داده