2777
2789
عنوان

بین رابطه م با ادم تو زندگیم یا خواستگارم موندم خواهش میکنم بیاد کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 78 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه میگه هرکاری تو دوس داری همون کارو بکنیم!اگر‌میخواستت ی حرکتی میزد وقتی میگه نمیتونم بیام اونجا ...

خیلی دوسش دارم

یعنی اون دوسم نداره

فک کنم خودشم اینارو میدونه

برای همین به خودش اجازه نمیده تو زندگیم نظر بده

میگه من شرایطم اینجوریه تو قبولم نمیکنی

خیلی دوسش دارمیعنی اون دوسم ندارهفک کنم خودشم اینارو میدونهبرای همین به خودش اجازه نمیده تو زندگیم ن ...

خب تو چرا نمیری اونجا؟بالاخره باید با یکیش کنار بیای یا با نبودنش یا بری شهر اون بمونی هرموقه هم تعطیلات شد برگردی شهرتون

کاری که دوست نداری با خودت بشه رو با بقیه نکن دنیا پر از حساب کتابه♻️                                                                   💍💚

باید به شناخت برسیم اما من وقتشو ندارم تو رابطه الکی باشماینو بهش گفتمتا اینجا فقط احساسم درگیرش هست ...

اشتباه نکنین اگه خواستگار خوب دارین و موقعیتش خوبه رد نکنین چن عشق و علاقه بعده ازدواج مهمه اونم فراموش میکنین چن اگه واقعا شما رو با جون و دل بخواد شمال ک هیچ بیابونم میاد اینو ی نصیحت برادرانه بهتون گفتم خواستگاراتونو سرسری رد نکنین چن اگه خدایی نکرده بعده ازدواجتون با این شخص ب مشکل بخورین براتون حسرت های جبران ناپذیر میشه انشالا ب مراده دلتون برسین

ی کارایی باهام کردن هم خونام ک هفت پشت غریبه ها جیگرشون کباب شد کاربر اقام 

خب تو چرا نمیری اونجا؟بالاخره باید با یکیش کنار بیای یا با نبودنش یا بری شهر اون بمونی هرموقه هم تعط ...

چند بار گفت

من گفتم نه و باهاش شوخی کردم

فک نمیکردم دلش بشکنه

الا چیکار کنم

نمیشه بگم من میام پیشت

بعد این همه حرف

اونم دیگه نمیگه میدنم 

شرایطشم سخته چند بار گفت

کارش دولتیه

مادرش مریضه

چیکار کنم

یکی از استانای جنوبیخیلی دوسش دارم

چن خودتون شمالین زندگی تو جنوب براتون فوق العاده سخت میشه بنظرم رو احساستون پا بزارین با یکی از خواستگارایی ک همه چیش اوکیه ازدواج کنین و لذت ببرین شما از این شخص حتی شناخته کافی ام ندارین 

اشتباه نکنین اگه خواستگار خوب دارین و موقعیتش خوبه رد نکنین چن عشق و علاقه بعده ازدواج مهمه اونم فرا ...

خواستگارم خوبه

تا الانم خیلی هارو رد کردم

ولی دلم بدجور گیرشه

حتی گاهی میگم حاضرم تنها باشم ولی اون تو زندگیم نصفه و نیمه حضور داشته باشه

فقط صداشو بشنوم 

اما ترسام نمیزاره

خواستگارم خوبهتا الانم خیلی هارو رد کردمولی دلم بدجور گیرشهحتی گاهی میگم حاضرم تنها باشم ولی اون تو ...

عشقای مجازی زود گذره بخدا من خودم با ی دختری بودم مطلقه بود خیلی دختره خوبی بود من مجرد بود و اون دوسال از من بزرگتر بود تو بیمارستان دوس شدیم ارتباطمون تلفی بود خیلی هوای همو داشتیم من میگفتم این دختر از زندگیم بره دیگه نابود میشم فقط دوبار حضوری همو دیده بودیم اونم درحده نیم ساعت ولی بشدت وابستش شده بودم ازدواجمون فقط بخاطره اینکه اون دختره عاقلی بود سر نگرفت تا اینکه ی روز زنگ زد گفت خواستگار دارم من تا دوسه هفته کارم شده بود گریه خودش میگفت منم دوست دارم ولی بیام تو خونواده ی شما همش میخوام سرم پایین باشه چن ازت بزرگترم اخه طایفه های ما ی رسمی دارن زن باید از مرد کوچیکتر باشه ولی بعد از چن وقت عادی شد الانم بهش فکر میکنم ولی خب زندگیمم میکنم ببخشید بخدا یهو یادم افتاد تعریف کردم گفتم بدونین ک نمیشه نداریم همه چیز شدنیه