2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکلت چیه شاید بتونم کمکت کنم

عزیز مدارک شوهرم گم شده خیلی لازم داره نباید کارفرماش بفهمه

چیکار کنم پیدا شه

۳۵۰بار سوره نصرم خوندما ولی 

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

عزیز مدارک شوهرم گم شده خیلی لازم داره نباید کارفرماش بفهمهچیکار کنم پیدا شه۳۵۰بار سوره نصرم خوندما ...

دعای یا جامع الناس لیوم لاریب فیه ان الله لایخلف المیعاد اجمع بینی و بینذالتی و اسم گمشده رو مداوم بخونید قطعا پیدا میشه

ما بااین دعا پسر همسایمونو جنازشو پیدا کردن تودریا

دعای یا جامع الناس لیوم لاریب فیه ان الله لایخلف المیعاد اجمع بینی و بینذالتی و اسم گمشده رو مداوم ب ...

میشه شما هم دعا کنی مدارکش پیدا شه از کار بیرونش نکنن، پیک موتوریه. من ک دهنم کف میکنه از ذکر و دعا خوندن ولی خدا گره باز کنه خوبه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

یک فاتحه بخون برای امام جعفر صادق پیدا میشن

خوندم عزیز مگه ایشون ضامن بشن و مدارک پیدا بشه 

میشه شما هم دعا کنی مدارکش پیدا شه از کار بیرونش نکنن، پیک موتوریه. من ک دهنم کف میکنه از ذکر و دعا ...

چشم فداتشم ان شاالله بحق حضرت عباس پیدا میشه 

توروخدا شماهم دعا کنید منم حضانت تام الاختیار دخترمو بگیرم و شوهرم و خانوادش قید من و بچمو برای همیشه بزنن

چشم فداتشم ان شاالله بحق حضرت عباس پیدا میشه توروخدا شماهم دعا کنید منم حضانت تام الاختیار دخترمو بگ ...

ای خدا چقدر همه مشکل دارن، انشالله حضانت کامل بهت بدن، ۱۲۰سال سایه سر بچت باشی

درود ب شرفت ک بچتو ب دندون میگیری.تنهاش نزار.