2777
2789

اگ بلد بودم زتدگی خودم اینجوری نبود

تلاش کن

بیخیال این چیزا

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته.                                                      جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن                   توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده                                            

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هر روز زیارت آل یاسین+ترک گناه

(و تلاش و همت و اراده خودت هم ضروریه)

پسرکم...عزیز دل مادر ...من تورو به دنیا نیاوردم ولی بدون:زیباترین روز های زندگیمو کنار تو گذروندم فرشته کوچکم...از همون لحظه که دست های نحیف و کوچیکت رو روی صورتم کشیدی شدی شازده کوچولوی من😅💔...شدی تکه ای از وجودم...تورو با همه عشق و محبت مادریم وصله زدم به تنم شیرین زبون مادر ...تا بشی پاره تنم ...پاره جدا نشدنی تنم...همون لحظه که فیلم شکنجه شدن آوا کوچولو رو دیدم...با خودم گفتم چطور میشه؟؟؟؟مهر این بچه ای معصوم به هر دل سخت و سنگی رسوخ میکنه...چطور انقدر تنفر؟چطور انقدر بی رحمی؟پسرکم ...از همون روزی که قرار شد مادرت باشم...با خودم عهد بستم اگرچه به دنیات نیاوردم...اما دنیایی رو برات به ارمغان بیارم...دنیایی پر از عشق...پر از محبت...بغلت کنم...قربون صدقه ان برم و عشق و محبت مادریم رو به پات بریزم...این نامه ازطرف مامان آیسانه...به میکائیل کوچولو ...پاره تن مامان🙂💕مهربان باشیم ...با کودکانی که گاهی جز خدا ، پناهی ندارند...

اگ بلد بودم زتدگی خودم اینجوری نبودتلاش کنبیخیال این چیزا

تلاش و توسل باهم😊

پسرکم...عزیز دل مادر ...من تورو به دنیا نیاوردم ولی بدون:زیباترین روز های زندگیمو کنار تو گذروندم فرشته کوچکم...از همون لحظه که دست های نحیف و کوچیکت رو روی صورتم کشیدی شدی شازده کوچولوی من😅💔...شدی تکه ای از وجودم...تورو با همه عشق و محبت مادریم وصله زدم به تنم شیرین زبون مادر ...تا بشی پاره تنم ...پاره جدا نشدنی تنم...همون لحظه که فیلم شکنجه شدن آوا کوچولو رو دیدم...با خودم گفتم چطور میشه؟؟؟؟مهر این بچه ای معصوم به هر دل سخت و سنگی رسوخ میکنه...چطور انقدر تنفر؟چطور انقدر بی رحمی؟پسرکم ...از همون روزی که قرار شد مادرت باشم...با خودم عهد بستم اگرچه به دنیات نیاوردم...اما دنیایی رو برات به ارمغان بیارم...دنیایی پر از عشق...پر از محبت...بغلت کنم...قربون صدقه ان برم و عشق و محبت مادریم رو به پات بریزم...این نامه ازطرف مامان آیسانه...به میکائیل کوچولو ...پاره تن مامان🙂💕مهربان باشیم ...با کودکانی که گاهی جز خدا ، پناهی ندارند...

ببین یه چیزی من بلدم ردخور ندارههههههههه ینی در عرض یک روز یا جند ساعت یا فوق فوقش دو سه روز تو نتیجه رو گرفتی

ببین عالیهههههه خودم دو سه بار نتیجه گرفتم

ببین برو یجا بشین یه صلوات شمار بردار دوازده هزار بار پشت سر هم بگو یاعلی ببین وسطش با هییییچ کس نباید حرف بزنی اگه یک کلمه حرف بزنی باید از اولش شروع کنی

تقریبا 2 ساعت یا 2 ساعت و نیم طول میکشه

ولی ببین تضمین میدم بهت که به تتیجه میرسی😍😍😍

آدمو غصه هایی پیر میکنه که هیچکی ازشون خبر نداره:)
ببین یه چیزی من بلدم ردخور ندارههههههههه ینی در عرض یک روز یا جند ساعت یا فوق فوقش دو سه روز تو نتیج ...

۱۲ هزار  بار عزیزم؟؟؟؟؟؟؟؟🥺

شما حاجت گرفتین؟؟؟؟؟؟🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺

حاجت گرفتین شما؟

بله!

من نیتم برای امام زمانم و نزدیکی به ایشون بود...

زیارت آل یاسین میخوندم( هروز) به علاوه ترک یک گناهی که قلب امام زمان رو میشکوند...

من نتیجه گرفتم خیییییییییلی هام دیدم که نتیجه گرفتند...

ببین یه چیزی من بلدم ردخور ندارههههههههه ینی در عرض یک روز یا جند ساعت یا فوق فوقش دو سه روز تو نتیج ...

🥺🥺🥺عزیزم شما که مشهدی میشه بری حرم برام دعا کنی

بخدا اگه قبول بشم شیرینیشو حتما بت میدم 

بله!من نیتم برای امام زمانم و نزدیکی به ایشون بود...زیارت آل یاسین میخوندم( هروز) به علاوه ترک یک گن ...

🥺♥️یااامام زمان

عزیزم میشه برام دعاکنی شما که پاکی 

🥺♥️یااامام زمانعزیزم میشه برام دعاکنی شما که پاکی

قربونت برم عزیزم همه بنده های خدا پاکن چشم اگه لایق بودم حتما♥️🙏

۱۲ هزار بار عزیزم؟؟؟؟؟؟؟؟🥺شما حاجت گرفتین؟؟؟؟؟؟🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺

بلعههههه سخته دو ساعت دو ساعت و نیم نباید حرف بزنی یک ریز فقط باید  12 هزار بار بگی یا علی

ولی ببینی بعدش مطنئن باش که به اون جیزی ک میخوای میرسی

من خودم دفعه ی اول شب فرستادم صبح به ارزوم رسیدن باورت میشه😍

دفعه ی دوم سه روزه بع ارزوم رسیدم

دفعه ی سوم یک هفته بعدش

ببین این ردخور ندارههههههههه 

یک درصدم به دلت شک وارد نکن

آدمو غصه هایی پیر میکنه که هیچکی ازشون خبر نداره:)