2777
2789
عنوان

وقتی حامله بودین رفتار شوهرتون👶🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 18 پست
نمی‌دونم زده بود ب سرم تغییرات هورمونم شدید بود همش بهش گیر میدادم سر هیچی بحث میکردیم خیلی اذیتش م ...

اینا رو می‌شنوم دلم برا خودم میسوزه

فقط 33 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
اینا رو می‌شنوم دلم برا خودم میسوزه

عزیزم من افسردگی بعد بارداری گرفته بودم 

دست. خودم نبود 

حالم خوش نبود 

انشالله همسر شما هم خوب میشه

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من افسردگی بعد بارداری گرفته بودم دست. خودم نبود حالم خوش نبود انشالله همسر شما هم خوب میشه

من اگه افسردگی داشته باشم یا حتی یه روز حالم خوب نباشه که دیگه جنگ میشه 

اصلا طاقت این چیزا رو نداره،یه دعوا درست می‌کنه بگی غلط کردم 

شوهرم آدم خوبیه فقط همین اخلاقش اذیتم میکنه،باعث میشه کنارش همش استرس داشته باشم

فقط 33 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
من اگه افسردگی داشته باشم یا حتی یه روز حالم خوب نباشه که دیگه جنگ میشه اصلا طاقت این چیزا رو نداره، ...

منم بابام اینجوری بود 

خدا بیامرزتش

محیط خونه متشنج بود 

مامانم، بچها استرسی 

بابام خونه بودنی هیچی حرف نمی‌زدیم

مامانم بیشتر مواقع قهر بود 

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم