2777
2789
عنوان

لاغری خوبه یا بد

108 بازدید | 17 پست

تو ۴۵ روز ۴ کیلو کاهش وزن خوبه ؟؟؟؟اصولیه؟؟؟ کم نیس؟؟

زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو❤️🌱 واینکه بترس از بازی که فکر میکنی توش برنده ای👍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه خوبه من یک‌ماهه ده کیلو کم شدم 😓

خب من خیلی اصولی رژیم گرفتم نمیخوام پوستم بریزه 

چندسال پیش تو ۴ ماه حدود ۱۵ کیلو کردم خیلی پوستم داغون شود

۱۰ کیلو تو یک ماهه خیلی زیاده گلم ورزش کردی؟ 

زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو❤️🌱 واینکه بترس از بازی که فکر میکنی توش برنده ای👍
الان چند کیلویی؟ قد و وزن چنده؟

۸۰بودم الان۷۶کیلو هستم قدمم ۱۶۱

دکتر گفت باید بشی ۶۳_۶۴

حدود۱۲،۱۳ کیلو دیگه باید کم کنم

این ۴ کیلولاغریم بیشتر از شکمم کم شده و این خیلی خوبه برام

مریض بودم اشتهام کور شده بود 😓

اها عزیزممم ایشااا سلامت باشیدهمیشه

اره خب هنوز وزنت زیاده ولی با قرص و اینا لاغر نکن

نه میخوام کم کم لاغرشم میتونم تو دوماه این ۱۲،۱۳ کیلو رو هم کم کنم اما پوست میریزه 

مثلا این ۴ کیلو ک لاغرشدم واقعا تو کیفت پوستم و تو صورت هیچ اثر منفی نذاشت 

دکترم گفت هفته ای ۴۰۰ گرمم کم کنی اوکی هست 

نه میخوام کم کم لاغرشم میتونم تو دوماه این ۱۲،۱۳ کیلو رو هم کم کنم اما پوست میریزه مثلا این ۴ کیلو ک ...

ولی مراقب باش چشمت ضعیف نشه

موهاتم نریزه

همیشه گاهی رو دندون هم اثر می‌زاره و خراب میشن

اصولی ویتامین بگیر مشکل ساز نشه

اضطراب

ولی مراقب باش چشمت ضعیف نشهموهاتم نریزههمیشه گاهی رو دندون هم اثر می‌زاره و خراب میشناصولی ویتامین ب ...

دکترم خداییش خیلی خوبه یه جور برنامه داده ک هیچی توش حذف نشده برا همین من همه چی میخورم انواع قرص ویتامینم میخورم آزمایش چکابم دادم همه چی اوکی بوده حتی ازمایش هورمونامم اوکی بوده اما نمیدونم چرا ریزش مو گرفتم یه مدته