2777
2789
عنوان

خانه

64 بازدید | 6 پست

سلام بچه ها خوبید من مجردم سی و سه سالمه قبلا هم گفتم میخوام تهران با هفت ملیارد پس اندازم خونه 60متری بخرم اما مادرم میگم تو شهر خودمون یه خونه نوساز 150متری بخر اما من تهران دوس دارم از طرفی میترسم که تهران خونه بخرم اما نتونم برم بیام یا مجردی زندگی کنم توش از تنهاییدق کنم از طرفی از شهرم هم خسته شدم نمیدونم چی کنم به پوچی رسیدم  

ببین خب باید ببینی میخوای دید اقتصادی داشته باشی یا نه صرفا میخوای جدا شی از والدینت

رشد خونه توی تهران از حاهای دیگه بیشتره

مثلا میگم خونه ای که پارسال خریدی ۲ میلیارد میتونی راحت دوبرابر بفروشی تو تایمی ک رکود نباشه

ببین خب باید ببینی میخوای دید اقتصادی داشته باشی یا نه صرفا میخوای جدا شی از والدینترشد خونه توی تهر ...

هر دو عزیزم فقط میترسم نتونم از پس تنهایی زندگی کردن برآم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر درامدت خوبه و دنبال اسایشی بمونچون بالاخره خانواده همیشه الویتهاونجوری ی خونه بزرگتر و قشنگ داری ...

راستش دوس داشتم به پارتنرم نزدیک تر باشم چون به خاطر دوریمون داره بینمون فاصله میفته