2777
2789
عنوان

اذان تو را میخواند وقت نماز واجب ظهره

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 46 پست
روی حرفی که می‌زنید فکر کنید من توهین به شما نکردم که اینجوری حرف می‌زنید! اتفاقا منو همسرم با اینکه ...

منم آدم دیدم که نماز نمیخونه و کثیف کاری هاش صداش از اطرف میرسه، تو زندانها ببین چقدر مجرم داریم احتمالا بیشترشون تارک الصلاة بودن.

خدا رو شکر ما نماز میخونیم کار خیر هم دنبالش میریم .... اما دقت کن چی باعث شده تو با این خوبی ها حاضر نیستی برای فرمان الله که حدود ۷۰ بار در قرآن کلمه صلاة رو گفته وقت بزاری. روزی ۲۵ دقیقه کل نماز وقت میره چرا مقاومت میکنید؟

وقتی نمیخونی یعنی ترک واجب، ترک واجب یعنی معصیت، چرا بجای جبران، میای اینجا در ملا عام گناهت رو اعلام میکنی؟ فکر نمیکنی ممکنه عادی انگاری بشه و چند نفر دیگه هم در نماز خودن، مثل خودت دچار غفلت و سهل انگاری بشن؟

دیگه من و استارتر رو ریپلای نکنید چون نخونده در بخش اعلانات حذف میکنم هم من هم کاربری استارتر. وقت بخیر.

سلام. هم "حق الله" هم "حق الناس" باید هر دو با هم رعایت بشن. انقدر نگو انسانیت کافیه و دیگرون رو هم به بی نمازی و بی حجابی و بی عملی در دین و غفلت و گمراهی دعوت نکن با این حرفا و از خودت شعار مفت رایت نکن جسارتا. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم. 

منم آدم دیدم که نماز نمیخونه و کثیف کاری هاش صداش از اطرف میرسه، تو زندانها ببین چقدر مجرم داریم احت ...

نمیدونم خوده اسی هستین با این کاربریتون اومدین  یانه به من مربوط نیست اما ببخشید من اصلا متنتون را نخوندم یعنی تا فهمیدم این تاپیک هستش و همون جمله اول یه کوچولو خوندم دیگه ادامه ندادم میدونم زحمت هم کشیدین اما ببخشید من اصلا نخوندم فقط ریپلای زدم که بگم نخوندم و اینکه دیگه ریپلای نکنید چون نخونده قسمت اعلانات حذف میکنم شبتون بخیر. 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم آدم دیدم که نماز نمیخونه و کثیف کاری هاش صداش از اطرف میرسه، تو زندانها ببین چقدر مجرم داریم احت ...

واقعا گناه رو نباید جار زد چون ممکنه واس برخی هم توجیح بشه این غفلت

هسته ای، موشکی، خلیج تا ابد فارس، رهبران شجاع: سید علی خامنه ای، بدرالدین الحوثی، سیدحسن نصرالله، یحیی ابراهیم سنوار

حرف حق. ممنونم. دمتون گرم.

آره واقعا بمنم پیام بده نخواهم خوند و در اعلانات پاک خواهم کرد.

واقعا وقتی اینهمه تاکید به نماز شده چرا طرف که آدم خوبیه حاضر نیست حدود نیم ساعت در کل روز به امر خدا گوش بده و وقت بزاره؟ 

برخی فکر میکنن نماز رو ترک کردن، در حالیکه نماز اونهارو ترک کرده و فریب اعمال خوب دیگشون رو خوردن ( باید دید در پشت صحنه زندگی چه کاری انجام میشه که طرف توفیق نماز خوندن رو از دست نیده و توجیح هم میاره) .... هم حق الله و هم حق الناس رو باید با هم بجا آورد.

هسته ای، موشکی، خلیج تا ابد فارس، رهبران شجاع: سید علی خامنه ای، بدرالدین الحوثی، سیدحسن نصرالله، یحیی ابراهیم سنوار

منو ریپلای کرد ولی در بخش اعلاناتم پاک کردم. 

سلام. هم "حق الله" هم "حق الناس" باید هر دو با هم رعایت بشن. انقدر نگو انسانیت کافیه و دیگرون رو هم به بی نمازی و بی حجابی و بی عملی در دین و غفلت و گمراهی دعوت نکن با این حرفا و از خودت شعار مفت رایت نکن جسارتا. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم. 

واقعا گناه رو نباید جار زد چون ممکنه واس برخی هم توجیح بشه این غفلت

حرف حق

در کل باید امر بمعروف کرد و خطاها یا غفلت هارو جهت اصلاح تذکر داد محترمانه

زیاد هم جنجال درست نشه بهتره .... کافیه.

ممنون

من روش دعا کردنم جور دیگست اعتقاداتم یه جور دیگست میدونی من وقتی حالم خوب باشه از ته دل میگم خدایا ف ...

یک دنیاممنونم ازت معلومه خداخیلی دوست داره البته حق هم داره خیلی مهربونی باهمین پیامات فهمیدم دل پاک ترینی الهی خدابهترینارونصیب قلبت مهربونت کنه تویه انسان واقعی هستی 

اسمم افسانه هست هروقت یادت بودمنوخیلی دعاکن فقط یه نشونه ازخدامیخوام به خدابگوجوابموبده😭😭

روی حرفی که می‌زنید فکر کنید من توهین به شما نکردم که اینجوری حرف می‌زنید! اتفاقا منو همسرم با اینکه ...

حرف استارتر رو کپی کردم برات:

آره واقعا بمنم پیام بده نخواهم خوند و در اعلانات پاک خواهم کرد.

واقعا وقتی اینهمه تاکید به نماز شده چرا طرف که آدم خوبیه حاضر نیست حدود نیم ساعت در کل روز به امر خدا گوش بده و وقت بزاره؟ 

برخی فکر میکنن نماز رو ترک کردن، در حالیکه نماز اونهارو ترک کرده و فریب اعمال خوب دیگشون رو خوردن ( باید دید در پشت صحنه زندگی چه کاری انجام میشه که طرف توفیق نماز خوندن رو از دست نیده و توجیح هم میاره) .... هم حق الله و هم حق الناس رو باید با هم بجا آورد.

واقعا هم حق الله و هم حق الناس رو باید با هم بجا آورد. در قرآن به هر دو اشاره شده نه یه طرفه

اگه میشه ریپلای نکن چون احتمالا نخواهم خوند. وقت بخیر

سلام. هم "حق الله" هم "حق الناس" باید هر دو با هم رعایت بشن. انقدر نگو انسانیت کافیه و دیگرون رو هم به بی نمازی و بی حجابی و بی عملی و غفلت و گمراهی نکشون با این حرفا. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم. 

مگه طرف شما ظهرا برق نمیره که کولر روشنه؟

صرفا ظهر نیست. گاهی ساعت ۱۳ برق میره یعنی بعد از نماز و تسبیحات

خواهش میکنم برای حاجت رواییم دعاکن😭😭

و من الله التوفیق 

حدودا شش هفت سال شایدم بیشتر ..‌ چونکه هرچی ازش خواستم ندادع بدترش شده بدبختر شدم

گآهی دلیل تاخیر د استجابت دعا اینه شاید خیر و صلاح دعا کننده توش نیست.

گاهی امتحان صبر

و .....

با صبر و ایمان به حکمت الله احترام بزاریم و دلسرد نشیم

نماز رو اول برو بخون، هوای مسجد و کولر و عطر الان به درد نمی‌خوره.

نماز رو خدا رو شکر خوندیم و از این مواهب هم بهره مند شدیم