2777
2789

خواستگارم۱سال  اصرارمیکردبهش جواب مثبت بدم هم خودش هم خانوادش.هرشرطی داشتم قبول کرد کلی تلاش کرد تاخانوادمو راضی کنه..منم میگفتم کسی که اینقدر تلاش کنه حتما برام ارزش واحترام قائله..

بعدعقد سرماجرایی که اونامقصربودن بحثمون شد والان نزدبک۵ماهه هیچ خبری ازم نگرفته

باورم نمیشه حتی یه پیام ساده نداده بهم.دلم خیلی شکسته...

مادرش که گریه میکردتابهشون جواب مثبت بدم الان به پسرش میگه جداشو واونم مطیع امرمادرشه

💔💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا جدا نمیشی ؟!؟!این الان اینقدر بی تفاوته،ازدچاج کنید و برید زیر ی سقف داغونت می‌کنه ها

دارم کاراشو میکنم متاسفانه💔💔

خیلی حالم بده یعنی اینقدر بی ارزش بودم این کاروباهام کرد

بنظرم شما هم فکری به حال خودتون بکنید ... اینا نشونه هستش و خدا دوستتون داره که قبل ازدواج و بچه دار ...

من دوماه اول که منتظرموندم وهیچ خبری ازش نشد تصمیم گرفتم جداشم.ولی خیلی نابودشدم💔

دارم کاراشو میکنم متاسفانه💔💔خیلی حالم بده یعنی اینقدر بی ارزش بودم این کاروباهام کرد

متاسفانه بعضی ها لیاقت ندارن 

لیاقت زن داشتن ، اصلا بلد نیستن زندگی مشترک یعنی چی 

می‌دونم خیلی سخته 

ولی ب این فکر کن الان خودش رو نشون داد و وارد زندگی نشدی باهاش که پس فردا با دو تا بچه تو بغل برگردی 

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️