چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...
ناراضی هستم به شدت چون فرزیرش فقط دو سال کار کرد، چندبار تعمیر بردیم، الانم سعی میکنم دوقلوی الجی بخرم، در مورد تمام فرزرهای ایران بسیار تحقیق کردم، بعد از چند مدت از کار میفتن، مخصوصا تولیدهای جدید، حالا بعضی ها شانسی خوب در میان،
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ساید داریم هیمالیا ایرادش اینه که باید همزمان دوتا در رو باز کنی نمیتونی فقط یه در
حالا که مارا ترک کرده ای نمیدانم در کدامین آسمان پرسه میزنی حتی نمیدانم چگونه مرگ تورا دیدم و نمردم اما بدان دلم برایت تنگِ تنگِ تنگ است ای کاش تیغِ طوفانِ بلا آنگونه گلِ بی خارِ من را از من جدا نمی کرد...(:
تمام فریزرهای ایرانی، حتی بهترین برند که هیمالیا هس، از ده نفر تقریبا برا شانس دو سه نفر خوب در میاد، همین نینی سایت سرچ کن یخچال فریزر ایرانی کدوم مارک خوبه، به جواب میرسی، هیمالیا 80 میلیون، دوقلوی الجی 120، 130 میلیون، به خاطر چهل تومن ایرانی نخر، باز هرجور صلاحته من تجربه ام رو گفتم
الجی که خیلی تعریف میکنن برای مادرم میخوایم بگیریم نمیدونم با شرایط اقساطی بازنشستگی میتونم بخرم یا ...
نه با بازنشستگی نمیدن،بازنشستگی فقط وفقط اجناس ایرانی میدن، اکثر جاها اقساطی هم نمیدن، اگه تبریز باشین یه پیچی رو بدم بهت اونا نصف اول، بقیه با اقساط میدن، خودم از اونجا خاهم خرید، ولی بازم لوازم خانگی ها رو بگردین شاید دادن بعضی هاشون