2777
2789
عنوان

از یخچالش کی راضیه کی ناراضی

114 بازدید | 19 پست

سلام میخوام یخچال بگیرم واقعا گیجم انقد مدل های مختلف شنیدم که نمیدونم میگن اسنوا مدل سایدش خوبه درب بالاپایین خوب نیست ما آشپزخونه مون کوچیکه ساید نمیتونیم بزاریم

شما یخچال بالا فریزر پایین چی دارید کم صدا هم باشه

ال‌جی دارم ساید 

راضی هم هستم 

جا کم داره و فلان هم همش الکیه

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

ناراضی هستم به شدت چون فرزیرش فقط دو سال کار کرد، چندبار تعمیر بردیم، الانم سعی میکنم دوقلوی ال‌جی بخرم، در مورد تمام فرزرهای ایران بسیار تحقیق کردم، بعد از چند مدت از کار میفتن، مخصوصا تولیدهای جدید، حالا بعضی ها شانسی خوب در میان، 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ساید داریم هیمالیا ایرادش اینه که باید همزمان دوتا در رو باز کنی نمیتونی فقط یه در 

حالا که مارا ترک کرده ای نمیدانم در کدامین آسمان پرسه میزنی حتی نمیدانم چگونه مرگ تورا دیدم و نمردم اما بدان دلم برایت تنگِ تنگِ تنگ است ای کاش تیغِ طوفانِ بلا آنگونه گلِ بی خارِ من را از من جدا نمی کرد...(:

دوقلو هیمالیاخیلی راضیمهم جاداره هم شیکه این دوسالم که استفاده کردم هیچ مشکلی نداشتهبرادر شوهرمم رفت ...

دوستم هیمالیا تعریف میکنه ولی ما جا نداریم آشپزخونه مون بزرگ نیست از آشنایان کسی دو درب بالا پایین نداره ؟ 

اسنوا منظورتونه؟

تمام فریزرهای ایرانی، حتی بهترین برند که هیمالیا هس،  از ده نفر تقریبا برا شانس دو سه نفر خوب در میاد، همین نینی سایت سرچ کن یخچال فریزر ایرانی کدوم مارک خوبه، به جواب میرسی، هیمالیا 80 میلیون، دوقلوی ال‌جی 120، 130 میلیون، به خاطر چهل تومن ایرانی نخر، باز هرجور صلاحته من تجربه ام رو گفتم 

دوستم هیمالیا تعریف میکنه ولی ما جا نداریم آشپزخونه مون بزرگ نیست از آشنایان کسی دو درب بالا پایین ن ...

هر برندی یه چیزیش خوبه

هیمالیا یخچالاش خوبه

از آشناها کسیو نداریم اون مدلو داشته باشه ما خودمون بعد کلی گشتن و پرس و جو اینو گرفتیم

فقط برو جای مطمئن بخر که دست دوم و خراب بهت نندازن

شهر لوازم خانگی و ایناام خوب نیستن اونجا نرو

هر برندی یه چیزیش خوبههیمالیا یخچالاش خوبهاز آشناها کسیو نداریم اون مدلو داشته باشه ما خودمون بعد کل ...

اره مثلا پاکشوما ک میگن لباسشوییش خوبه .

اااا شهرلوازم خانگی در نظرم بود برم پس نرم🥺🥺 لوازم خانگی شایسته که یه شماره موبایل دادن هفتاد هشتاد بار زنگ زدم جواب نمیدن دایرکت پیام دادم میگن اینجا سوالتو بپرس اونجا هم منصرف شدم برم 

تمام فریزرهای ایرانی، حتی بهترین برند که هیمالیا هس، از ده نفر تقریبا برا شانس دو سه نفر خوب در میا ...

الجی که خیلی تعریف میکنن برای مادرم میخوایم بگیریم نمیدونم با شرایط اقساطی بازنشستگی میتونم بخرم یا نه ب من گفتن نمیتونی من برگشتم ب اسنوا دوو و ....

الجی که خیلی تعریف میکنن برای مادرم میخوایم بگیریم نمیدونم با شرایط اقساطی بازنشستگی میتونم بخرم یا ...

نه با بازنشستگی نمیدن،بازنشستگی فقط وفقط اجناس ایرانی میدن، اکثر جاها اقساطی هم نمیدن، اگه تبریز باشین یه پیچی رو بدم بهت اونا نصف اول، بقیه با اقساط میدن، خودم از اونجا خاهم خرید، ولی بازم لوازم خانگی ها رو بگردین شاید دادن بعضی هاشون

نه با بازنشستگی نمیدن،بازنشستگی فقط وفقط اجناس ایرانی میدن، اکثر جاها اقساطی هم نمیدن، اگه تبریز باش ...

نه تبریز نیستم ولی پیج رو لطف میکنید بدید