2777
2789

دخترا من خواستگاری دارم چندین ساله که دوسم داره چند روژ پیش وقتی تازه رابطم کات شده بود تصمیم گرفتم یه فرصت بهش بدم امروز گفتم هوس پیتزا کردم برام پیتزا آورد منو بوسید از خودم بدم میاد خیلی حس بدی دارم سریع با شالم پاک کردم 😔😔

بوسیده شدن توسط کسی که دوسش نداری باید می‌نوشتی 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

من چندشم میشه واقعا

بار خدایا! با یاری تو، تو را ثنا میگویم به خاطر آنچه به وسیله آن موفق به ثناگویی تو شدم و به اندازه نیت فاسد و یقین ضعیفم علیه خودم و به آنچه که تو سزاوارش هستی اقرار میکنم:بارالها، تو خوب معبود و خوب پروردگاری هستی و من بد پرورش یافته ای هستم!تو خوب مولایی هستی و من بد بنده ای!تو خوب مالکی هستی و من بد مملوکی!چه بسیار گناهی که مرتکب شدم و تو عفو نمودی و چه بسیار جرم هایی که از من سر زد و تو از آن گذشتی!چه بسیار خطاها کردم، ولی مرا مؤاخذه نکردی و چه بسیار بدی ها که عمداً مرتکب شدم و تو از آن درگذشتی!و چه بسیار لغزش ها که از من سر زد و از آن چشم پوشی نمودی، و مرا بر غفلتم مؤاخذه نکردی!اینک این منم که به خود ظلم کرده ام و به گناهم اقرار و به خطاهایم اعتراف دارم. پس ای آمرزنده گناهان! از تو میخواهم که گناهانم را ببخشی و از لغزش هایم درگذری، پس به نیکی اجابت کن که تو سزاوار اجابت و اهل تقوا و آمرزشی!)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اونی ک دوست داره واسه خوشحالیت همه کار میکنه سعی بشناسیش به رفتاراش توجه کن ذهنتو مقاوم نکن نسبت بهش شاید از رفتاراش و شخصیتش خوشت اومد 

اونی ک دوست داره هیچوقت دلتو نمیشکنه و این خیلی مهمه

گاه‌ باید خندید بر غم های بی پایان🖤                                              

چبد شده محرم ناجحرم براتون مهم نیست

خواستگار 

رالطه 

کات 

فرصت

چقدر در دسترس اقایونید؟ 

بوس برای پیتزا؟

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

بچه مردم ک اسکل شما و رابطتتون نیست ک بخوایش بیاد نخوایش نیاد با دل مردم بازی نکنین اه 

هرکسی چشمش به امضام افتاده ازش خواهش میکنم ی صلوات برام بفرسته؟ هدیش کنه به اقام حسین؟ از اقام میخوام هرکس دعام کرد واسطه ی اونو خواستش پیش خدا بشه الهی امین 🩷 زندگیم وصله به اون اتفاقی ک قراره بیفته کاش بیفته🩷 نذر کردم اگه اتفاق بیفته به دختر بچه ها کش مو به پسر بچه ها شکلات بدم     چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

حالا مگه اجباره که حتما با یکی ازدواج کنی؟یکم به خودتون زمان بدید خبمیترسید از بقیه جا بمونید؟

بخدا مامانم هی میگه پسر خوبیه خونه داره ماشین داره یه بارم نامزدیم بهم خورده دیگه نمیدونم چیکار کنم