2777
2789
عنوان

واقعا که خیلی متاسفم

258 بازدید | 25 پست

این همه زن ها رو تو عربستان تحقیر می کنند 

اجازه ندارند مستقیما برن کنار ضریح پیامبر 

اجازه ندارن برن بقیع 

اگر می تونستن می گفتن از فاصله صد متری خونه خدا رو تماشا کنید

اصلا میلی به رفتن به آنجا ندارم 

به بار رفتم مکه این چیزا رو دیدم به این نتیجه رسیدم

ی حرم امام رضا ی خودمون خیلی بهتره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا

بعد جالبه کشورمون یه وقتایی به همین عربا کمک هم میکنه....اینا برای خودشونم ارزش قائل نیستن چه برسه به ما

شمارش معکوس تا تعلیق😂

اگه نمیتونید مراقب حرف زدنتون باشید منو ریپ نزنید...

مگه شما برای بنده خدا میری مکه ؟؟؟؟ !!! یا شهروند اونجا هستی ؟ 

زن ستیزی رو همه جا میشه پیدا کرد همین بغل گوش خودمون شاید اینجا بشه راحت رفت حرم امام رضا ولی .....

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
بچه ها یه پسره بکارت منو گرفته اتباع هویت نداره چجوری جلو برم که به نتیجه برسم؟

خودتو باید سفت می گرفتی

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

این همه زن هم تو جامعه کشور خودمون هر روز سر مسائل نه چندان مهم تحقیر میشن 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم