2777
2789

ویارم با بچه اول تقریبا مثل همه بعضی چیزاشم متفاوت دخترم صبحا هرروز استفراغ این بعضی مواقع زیادم تهوع ندارم .. هرکس میبینع میگه چاق شدی و سفید ولی سر دخترم اندامی لاغر شدم ... این هر غذایی میخورم‌میاد تا گلوم‌باید بالا بیارم‌

اگه تقریبا شبیه قبلیه احتمال زیاد پسره

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه تقریبا شبیه قبلیه احتمال زیاد پسره

اره از مرغ بدم میاد سر دخترم همین بودم  معده دردم طولانی بود این زیاد نبود . اون هر صبح زردآب میاوردم بالا این کم پیش میاد بیارم تهوع امم کم بود ببینم خدا چی میخواد این تپل شدم دخترم لاغر و اندامی هرکس میدید می گفت پسره این همه جمع شدی

اره از مرغ بدم میاد سر دخترم همین بودم معده دردم طولانی بود این زیاد نبود . اون هر صبح زردآب میاورد ...

خودت چی دوس داری؟؟

من ی دختر ۶ ساله دارم الانم ۲ ماهه پسرمو زایمان کردم

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم

خودت چی دوس داری؟؟من ی دختر ۶ ساله دارم الانم ۲ ماهه پسرمو زایمان کردم

پسر دوست دارم خر دو جنس داشته باشک  اگه ام دختر باشه بازم خوشحال میشم یه دختر نازم مثل دخترم باشه

خودت چی دوس داری؟؟من ی دختر ۶ ساله دارم الانم ۲ ماهه پسرمو زایمان کردم

سخت نیست بنظرت اینجوری من حس میکنم نابودم چون فک نمیکردم با وجود تنبلی باردار بشم دخترم ده ماهشه

پسر دوست دارم خر دو جنس داشته باشک اگه ام دختر باشه بازم خوشحال میشم یه دختر نازم مثل دخترم باشه

انشالله ک هرچی باشه صحیح و سالم بغلش کنی و همونی باشه ک دوس داری

سخت نیست بنظرت اینجوری من حس میکنم نابودم چون فک نمیکردم با وجود تنبلی باردار بشم دخترم ده ماهشه

والا من دخترم ۶ سالشه الان بعد دوماه از زایمانم کمر درد دارم شما باید خیلی خودتو تقویت کنی چون فاصله ی زایمانت خیلی کمه