ویارم با بچه اول تقریبا مثل همه بعضی چیزاشم متفاوت دخترم صبحا هرروز استفراغ این بعضی مواقع زیادم تهوع ندارم .. هرکس میبینع میگه چاق شدی و سفید ولی سر دخترم اندامی لاغر شدم ... این هر غذایی میخورممیاد تا گلومباید بالا بیارم
خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره از مرغ بدم میاد سر دخترم همین بودم معده دردم طولانی بود این زیاد نبود . اون هر صبح زردآب میاوردم بالا این کم پیش میاد بیارم تهوع امم کم بود ببینم خدا چی میخواد این تپل شدم دخترم لاغر و اندامی هرکس میدید می گفت پسره این همه جمع شدی
اره از مرغ بدم میاد سر دخترم همین بودم معده دردم طولانی بود این زیاد نبود . اون هر صبح زردآب میاورد ...
خودت چی دوس داری؟؟
من ی دختر ۶ ساله دارم الانم ۲ ماهه پسرمو زایمان کردم
خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم
پسر دوست دارم خر دو جنس داشته باشک اگه ام دختر باشه بازم خوشحال میشم یه دختر نازم مثل دخترم باشه
انشالله ک هرچی باشه صحیح و سالم بغلش کنی و همونی باشه ک دوس داری
سخت نیست بنظرت اینجوری من حس میکنم نابودم چون فک نمیکردم با وجود تنبلی باردار بشم دخترم ده ماهشه
والا من دخترم ۶ سالشه الان بعد دوماه از زایمانم کمر درد دارم شما باید خیلی خودتو تقویت کنی چون فاصله ی زایمانت خیلی کمه