2777
2789

جریان ازاین قراره که من پارسال عروسیم بود و خلاصه هرکسی(اشناهای خودم) لباس خریده بود و رقصش و تمام مو ب مو حرکاتشون نوشتم‌ که یادم باشه و مو ب مو جبران کنم

خلاصه چن وقت پیش عروسی دخترعموم بود .. کلی هزینه کردم لباس خریدم و اول تااخر مراسم پاش بودم شاباش دادم همه چی(( خودشم عروسی من همین بود بااینکه مجرد بود همش شاباش بهم میداد و لباس همه چیش عالی بود)))  منم دوبرابر خودش جبران کردم…

حالا الان عروسی داییمه و برعکس

این دایی تو عروسی من حتی ی بار شاباش دست من نداد!!!! دیگ۱۰۰تمن۵۰تمن چیه مگه تازه من انتظار داشتم پسر مجرد ۳۵ساله که اندازه خودش نسبت ب پسرای دورش پولدارم هست جدا بهم کادو بده… ولی خب شاباش نداد هیییچ. یه ذره هم نرقصییییید.!!!!…. این یکی اینجور بودا فقط

خلاصه الان عروسیشه و من میخام جبران کنم و جبران من چون تنها نوه ام خیلی ببشتر ب چشم میاد یعنی من نرفضم همه میفهمن میگن او چرا نمیزقصی و فلان

نظر شما چیه؟؟ برم مث غریبه ها بشینم و برگردم؟؟؟ اخه این کار نکنم دلم خنک نمیشه یکساله منتظرم😕عروسی من لوکس عمارتی بود و چیزی کم نداشت که این نرقصه یا حذقل دستی نزنه.. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا حس میکنم اینکه بشینی مو به مو بنویسی رفتارها رو زیادی از حده؟ خودت اذیت میشی

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

چه حوصله ای داری که رفتارا رو نوشتی🤮

ولی با هرکی مث خودش باش

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

نرقص اگر اینجوری به ارامش میرسی

. داییت که دیگه پریود نبوده بگیم پا میشده میرقصیده شلوارش لک پس میداده🥴🥴😒😒🤣🤣بی دلیل هم نرقصیده هم شاپاش نداده 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

شاید حالش خوب نبوده درگیر بوده

مهم نیست حرفت  ، مهم نیست نظرت مهم نیست بودنت مهم نیست رفتنت مهم نیست سرد بودنت مهم نیست ازم متنفر بودنت مهم نیست زندگی  . رفتی اومدی موندی میخوای بیای؟ ب درک  . #منت‌هیچ‌احدوناسیونکشیم  . خودت مرد خودت باش! 

خدا وکیل نوشتی مو به مو نوشتی 😂😂🤔

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^