2777
2789

پارسال سقط داشتم

تو ماه سه ام از دیروز تا الان درد پریودی دارم

دیشب شیاف گذاشتم دیگه تا صبح خوب بودم باز صبح که پاشدم یکم راه رفتم دوباره دردام شروع شد

الان یکم کمتر شده ولی بازم بزارم بنظرتون؟

دکتر که رفته بودم میگفت یک شب درمیون

ولی خب الان که مثل دردای پریودی دارم بنظرتون هر ۱۲ ساعت بزارم؟اشکال نداره؟

اللهم عجل لولیک الفرج

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بزار هیچی نمیشه جاشو سفت میکنه

منم اولاش خیلی درد دل داشتم دراز میکشیدم خوب میشد...الانم بخاطر اینکه اومده پایین دکتر گف هرشب بزار تاانشاالله ب اخرش برسیم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا مواظب جیگرگوشم باش🥲یا حضرت ام البنین خودت ضامن پسرم بشو ک سالم بدنیا بیاد🙏 الهی آمین🙏بچم تهدید ب سقطه توروخدا امضامو دیدی دعاش کن چیزیش نشه مرررسی😔😔دخترم چشم انتظار برادرشه🥲خدایا این بارم بهم رحم کن پسرمو بهم ببخش🙏

بزار هیچی نمیشه جاشو سفت میکنهمنم اولاش خیلی درد دل داشتم دراز میکشیدم خوب میشد...الانم بخاطر اینکه ...

واقعا؟چشم پس همون روزی دوبار بزارم؟

همش احساس میکنم چیزی ازم خارج میشه باز میبینم نه مثلا یه چیز رقیق شفاف چسبناکه فکر میکنم که فقط ترشح باشه دیگه درسته؟

آره منم با استراحت بهتر میشه

فکرکنم اصلا نباید بلند بشم

انشاءالله بسلامتی و بوقتش بغلش بگیرین عزیزم

اللهم عجل لولیک الفرج
واقعا؟چشم پس همون روزی دوبار بزارم؟همش احساس میکنم چیزی ازم خارج میشه باز میبینم نه مثلا یه چیز رقیق ...

مرسی از دعای قشنگت 💋همچنین شما🙇‍♀️

ببین هرشب یکی بزار ۱۲ساعت نزار ..اونم ک میگی خارج میشه همون شیافه اصلا نترس ..اره سعی کن بیشتر دراز بکشی ب پهلو باشی زودتر دردت کم میشه ..ولی باز هروقت تونستی برو دکترت ک درجریان باشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا مواظب جیگرگوشم باش🥲یا حضرت ام البنین خودت ضامن پسرم بشو ک سالم بدنیا بیاد🙏 الهی آمین🙏بچم تهدید ب سقطه توروخدا امضامو دیدی دعاش کن چیزیش نشه مرررسی😔😔دخترم چشم انتظار برادرشه🥲خدایا این بارم بهم رحم کن پسرمو بهم ببخش🙏

مرسی از دعای قشنگت 💋همچنین شما🙇‍♀️ببین هرشب یکی بزار ۱۲ساعت نزار ..اونم ک میگی خارج میشه همون شیاف ...

قربونتون ممنون عزیزدلم چشم

نه من شیافو مقعدی میزارم

واژنم ترشح ایناس احتمالا

من تا دیروز اصلا درد پریودی نداشتم نمیدونم ممکنه دلیل خاصی داشته باشه؟

چشم میگم حتما

اللهم عجل لولیک الفرج
قربونتون ممنون عزیزدلم چشمنه من شیافو مقعدی میزارم واژنم ترشح ایناس احتمالامن تا دیروز اصلا درد پریو ...

منم مقعدی میزارم ..اون ترشح ها هم طبیعیه زیاد شدنش ..دکتر میگه بخاطر شیافه ..منم دارم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم مقعدی میزارم ..اون ترشح ها هم طبیعیه زیاد شدنش ..دکتر میگه بخاطر شیافه ..منم دارم

آها ممنون گلم

مطب دکترم زنگ زدم جواب ندادن

پس همینجوری استراحت کنم دیگه مشکلی نیست؟

هردفعه یه درد عجیب غریبی میاد

اللهم عجل لولیک الفرج
آها ممنون گلممطب دکترم زنگ زدم جواب ندادنپس همینجوری استراحت کنم دیگه مشکلی نیست؟هردفعه یه درد عجیب ...

ن نترس طبیعیه ..اگه خدایی نکرده لک یا خونریزی داشتی باید نگران میشدی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ن نترس طبیعیه ..اگه خدایی نکرده لک یا خونریزی داشتی باید نگران میشدی

آخه پیام دادم ماما بعد ازم پرسبد که کار سنگین یا پیاده روی زیاد نداشتی

در حالی که نداشت واقعا

اینجوری که میپرسه خب آدم دلهره میگیره میگه نکنه خطرناکه

اللهم عجل لولیک الفرج
آخه پیام دادم ماما بعد ازم پرسبد که کار سنگین یا پیاده روی زیاد نداشتیدر حالی که نداشت واقعااینجوری ...

ن اخه ترشح یدفعه خیلی زیاد باشه خوب نیس یوخ خدایی نکرده میگن کیسه اب نشتی نداده باشه..ببین درکل مواظب باش زیاد خم و راست نشو سعی کن بیشتر دراز بکشی 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ن اخه ترشح یدفعه خیلی زیاد باشه خوب نیس یوخ خدایی نکرده میگن کیسه اب نشتی نداده باشه..ببین درکل مواظ ...

آها نه اونجوری زیاد که نداشتم

چشم فعلا که دراز کشم عزیزم

شما دلتون پاکه برام دعا کنین

اللهم عجل لولیک الفرج
آها نه اونجوری زیاد که نداشتمچشم فعلا که دراز کشم عزیزمشما دلتون پاکه برام دعا کنین

انشاالله ک مشکلی نیس🤲🏻 ..خیالت راحت باشه عزیزم😍

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40