2777
2789

من پارسال دی ماه انجام دادم تو یکی از بهترررررین آرایشگاه تهران با کراتین کارای عالی و حرفه ای 

دومیلیون و چهارصدم پولشو دادم ولی دوماه بعد پشیمون شدم چون بینهایییت موهام ریزش پیدا کرد و دقیقا موهام نصف نصف شد از حجم

خیلی پر‌پشت و بلند و حجیم بود الان یه ذره شده

اما خب راضی بودم از کارشونو لختی موهام.

ولی خب نمی ارزید به ریزش موهام و اینکه خیلی رسیدگی میخواد حتما شامپو و‌ماسک و‌سرم های مخصوص باید زد که گرونن البته.

من میخاستم انجام بدم تو اینترنت تحقیق کردم نوشته بود بخارهای سمی داره که سرطانزاست،منصرف شدم میخام برم بوتاکس مو

ترجیح میدهم هوای رابطه ام با بعضی ادمها همیشه ابری وبارانی بماند؛افتاب که میزند سردگم میشم از رنگین کمان این ادمها  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پارسال دی ماه انجام دادم تو یکی از بهترررررین آرایشگاه تهران با کراتین کارای عالی و حرفه ای  ...

دقیقا منم موهام خیلی پرپشت و بلند و خیلی هم پف دار هست از حموم میام حتما باید سشوار بکشم

من پارسال دی ماه انجام دادم تو یکی از بهترررررین آرایشگاه تهران با کراتین کارای عالی و حرفه ای  ...

وای چقدر ازت گرون گرفته 

بهترین مواد ۵۰۰ میشه

حتما بد زده برات اگه خوب بزنه اصلا ریزش نداره فقط ساقه ی پو رو تقویت میکنه

وای چقدر ازت گرون گرفته  بهترین مواد ۵۰۰ میشه حتما بد زده برات اگه خوب بزنه اصلا ریزش نداره ف ...

۵۰۰؟؟؟؟؟ 🙄😟😟

قیمت دستت نیستاااااا

والا من موهامو رنگ و‌مش کردم ۷۰۰گرفت آرایشگاه

این که دیگه کراتینه

موهای منم تا باس نم بود و بلند و‌فر و‌پرر

۵۰۰؟؟؟؟؟ 🙄😟😟 قیمت دستت نیستاااااا والا من موهامو رنگ و‌مش کردم ۷۰۰گرفت آرایشگاه این که دیگه کر ...

صدف بیوتی یه مارک کراتینه استفاده میکنه که خیلی ازش راضیه و جدیدا یه پیج معرفی کرده که تو ایران میفروشن

برا موهای من موادش با شامپو ۵۰۰ میشه

البته شما که گفتی موهات پر و بلنده شاید مثلا یه دویست یا سیصد بیشتر بشه

خودتم راحت میتونی تو خونه با کمیک یکی بزنی کاملم توضیح دادن که چطوری میشه زد