2777
2789

بدون نوشیدنی و فلان در کنارش

گاهی یه شیک موز شکلات در کنارش میگیریم

زشته؟

همیشه هم همون کافه همیشگی میریم

و بشقاب وافللش ۸تا وافل و میوه و بستنی داره و خلاصه زیاده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بشقاب یکی بگیر ولی شیک موز دوتا بگیرین نمیشه دوتا نی بزاری توش بخورین باهم نوشیدنی متوسط بگیر هر کدوم یکی 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

از نظر کی؟؟؟ینی شماها به نظر باریستای کافه ام راجب خودتون اهمیت میدین؟وِلَکِن بابااااااااااا

اخه یکم پیش که سفارش دادم

داشتم از پله ها بالا میرفتم بعد داشت میگفت یکککک وافل باحالتی که من بشنوم

بشقاب یکی بگیر ولی شیک موز دوتا بگیرین نمیشه دوتا نی بزاری توش بخورین باهم نوشیدنی متوسط بگیر هر کدو ...

نه من شیک نمیخورم

کلا قندم بالاست و همین وافل هم چیت دیتمه

نه من شیک نمیخورمکلا قندم بالاست و همین وافل هم چیت دیتمه

خو پس ی نوشیدنی برای کسی اومده بگیر خدا بهتون شفا وطول عمر باعزت بده

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

اخه یکم پیش که سفارش دادمداشتم از پله ها بالا میرفتم بعد داشت میگفت یکککک وافل باحالتی که من بشنوم

اینو همه فروشنده ها میگن ینی بعضیا عادتشونه 

همه عمر بر ندارم سر خود ز آستانش، که فقط سپرده ام دل به علی و خاندانش...✨️