2777
2789
عنوان

150 میلیون پول دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 995 بازدید | 62 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا بزار بانک سود بگیر اگه ماهیانه به پول نیاز داری ، یا برو سکه تمام بخر که واسه سرمایه گزاری کوتاه ...

سکه برای رمایه گذاری چقد سود میده میدونید؟

تو میتونی خیلی ساده از کاربریِ من بگذری، میتونی هم از ته ته قلبت برام بخای که دیگه پشت کنکور نباشم ، با لبخندو از ته قلبت😀❤️ اینجوری دنیا مجبوره بهم آسون بگیره بزاره منم برسم به دانشگاه و رشته‌ی مورد علاقم 

میترسم طلا بیاد پایین ضرر کنم نه وام نیست از یه جایی قرض داشتیم چند سال پیش حالا بهمون دادن

اها برا تو تنها نیس؟؟

خب ببین طلا ریسکه ولی خب بالاخره بالا میره

ایکاش میذاشتی بانک رسالت تا وام برداری

فقط پدرومادر جز ربا نمیشه تا جایی که میدونم

بانک بزارم چی 

این آشنا مون خیلی نزدیکن و باهاش سرمایه گذاری میکنه یه سود هم بهت میده گفتن از بانک ام بیشتر

تو میتونی خیلی ساده از کاربریِ من بگذری، میتونی هم از ته ته قلبت برام بخای که دیگه پشت کنکور نباشم ، با لبخندو از ته قلبت😀❤️ اینجوری دنیا مجبوره بهم آسون بگیره بزاره منم برسم به دانشگاه و رشته‌ی مورد علاقم 

بلند مدت بزارم؟ یه سرمایه گذار میتونه بهم ماهانه سود بده بنظرتون خوبه؟

نه بنظرم اصلا به کسی نده حتی اگه از چشمات هم بیشتر بهش اعتماد داشته باشی باز هم فکرشو نکن....

اگه میخوای سود بگیری بانک در خدمتت هست. به چشم دیدم که معتمد ترین آدم چه بلایی سر سرمایه ی خانوادش آورده!! 

اصلا این ریسک رو نکن اگه سود میخوای فقط بانک. 

اها برا تو تنها نیس؟؟خب ببین طلا ریسکه ولی خب بالاخره بالا میرهایکاش میذاشتی بانک رسالت تا وام بردار ...

راستش وام اصلا به دردم نمیخوره  نه برای من تنها نیست 

مشترکیم میگن تا سال بعد اصل پولت هیچ میشه درسته سود میگیری هر ماه یا سالیانه اما خود پولت هیچ میشه

بانک بزارم چی این آشنا مون خیلی نزدیکن و باهاش سرمایه گذاری میکنه یه سود هم بهت میده گفتن از بانک ام ...

من نمی‌گم چیکار کنی گلم اما خودمو میگم 

من تا دستم بیاد فقط طلا میخرم ...

حتی اعتبار دیجی کالام رو طلا کردم

سکه برای رمایه گذاری چقد سود میده میدونید؟

یادم نمیاد دقیق یه فرمول داشت ، از نت سرچ کن

تو نمیدانی که من در زندگی خویش چه لحظاتی را پشت سر گذاشته ام پس مرا قضاوت نکن که اگر قضاوتم کنی من ۱۰ برابر قضاوتت میکنم ول کُنت هم نمیشم 😝😝😝😝

خدایی ناکرده اگه ضرر کنه قبول می‌کنی پول تو هم بره؟

🥲🥲 پس بانک بزارم بهتره ناراحت میشه چطوری بهش بگم

سکه اتفاقا جالب نیست طلای دست دو بدون اجرت بگیر

نظر مادرمم همینه که طلای دست دو بگیرم 

راستش وام اصلا به دردم نمیخوره نه برای من تنها نیست مشترکیم میگن تا سال بعد اصل پولت هیچ میشه درسته ...

بنظرم الان وقت خوبیه برا طلا خریدن

تقریبا ۲۲ گرم طلا دست دو میشه 

طلام همیشه در حال رشده