2777
2789

نمیدونستم متاهل هس یه روز زنش بهم تماس گرفت فقط شماره م توگوشیش بودمنم پیچوندنم دیدم پروبازی درمیاره عوضی منم تماس به زنش گرفتم همه چی بهش گفتم همه چی وای داره میسوزه انتقام خیلی شیرینه 

💀

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا خوشحالی زندگی یکیو خراب کردی؟ 

با هر دست بدی با همون دست پس میگیری 

بسلامتی سه لاشی     قاضی، متهم، ناشی                بسلامتی سه دلبر      مادرم، پدرم، عشقم.                    بسلامتی سه همراه   پیکم، گوشیم، رفیقم                    بسلامتی سه مکان   خونه، قبرم، قلبش❤️                                      

عزیزم من تاپیکت هات رو چک کردم تو انتقام نگرفتی گفتی حماقت بیشتری کردی باید همون موقع که فهمیدی خراب شدی رو زندگی یه زن دیگه هم خودت از رابطه بیرون می اومد هم به اون زن میگفتی ولی چی؟ترجیح دادی زندگی دخترهای اون مرد رو هم بهم بریزی 

نکنید اینکارارو. 

بلاکش میکردی. 

نمیبینی اون دختری که فوش داده بود ۷ نفری بردن کتک زدن تجاوز کردن؟ 

ادما بیمار شدن. روانی شدن. به خودتون رحم کنید . اتفاق خبر نمیده و یبار می افته. 

اگه ازت کینه کرد و ...‌ 

شما تا فهمیدی متاهل باید بلاک میکردی تمام.

این انتقام نیست.. شما زنش و دختراشو نابود کردی! اونم پررو پررو وسط دعوا با زنش میگه خوب کردم خیانت کردم! یه چند وقت بعد هم میره سراغ یکی دیگه

پررو بازی در میاورد اگر منظورت مزاحم بود شکایت راه حلش بود...