2777
2789
نشخوار ذهنی داری برو گوگل راهکارها رو بخون

فایده نداره یه مدت خوبه باز همونجور میشم امروز یه کلیپ دیدم که داشتن بچشون میزدن دوباره همه کارایی که کردن اومد جلوموخیلی حالم بد میشه تا مدتها باز نمیتونم بخوابم خسته شدم

۱۱اردیبهشت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول خدا

بعد استاد شجاعی  میتونه کمکت کنه

چن تا صوت هست تو کانالش

با عنوان

#مهارت_مبارزه_با_غم‍ 

فعلا ۱۲ تا شو فرستاده

خیلی خیلی ذهنیت منو تغییر داد

کاش میشد اینجا  لینک گذاشت

زندگی مثل سیگار میمونه🚬روشن ک شد""چه بِکِشی// چه نَکِشی //تا تهش میسوزه👍
فایده نداره یه مدت خوبه باز همونجور میشم امروز یه کلیپ دیدم که داشتن بچشون میزدن دوباره همه کارایی ک ...

من سلطان نشخوار فکری ام

چند تا جیز فهمیدم

۱.باید سرت شلوغ باشه یعنی برنامه داشته باشی و بی هدف نباشی

۲.یکی میگفت بنویس نوشتن حالتو خوب میکنه

۳.براشون تایم بزار مثلا هر وقت اومدن بگو ساعت ۱۰ بهش فکر میکنم و واقعا سعی کن اون لحظه بهش فکر نکنی تا ساعت ده..اون ساعت ده دقیقه فک کنم و باز بگو بسه

👊
چی شده عزیزم

خیلی خانوادم اذیتم کردن خیلی زیاد علاوه کتک های شدید وحشناک هر چند یبار یادش میفتم  و دوبار افسردگی میگیرم  ممکنه تو، چند روز نخوابم از بس حالم بده و هر قسمت خونه منو یاد کاراشون میندازه اخرش یکاری دست خودم میدم تحمل ندارم دیگه 

۱۱اردیبهشت

من سلطان نشخوار فکری امچند تا جیز فهمیدم۱.باید سرت شلوغ باشه یعنی برنامه داشته باشی و بی هدف نباشی۲. ...

خیلی سعی میکنم ولی هر روز خانوادم میبینم یا جایی که توش زجر دادن باعث میشه هی یادم بیاد نتونم اروم بشم الان یه روزه نخوابیدم تو دلم یحالیه یه اصطراب عجیب حالم هی بد میشه نمیشه گفت چه جوریم ولی خیلی حالم بده

۱۱اردیبهشت

خیلی خانوادم اذیتم کردن خیلی زیاد علاوه کتک های شدید وحشناک هر چند یبار یادش میفتم و دوبار افسردگی ...

قربون زخمهایی روحیت برم   الان متاهلی ؟ یا مستقلی ؟ کارداری یا دانشجویی؟

کجایی ؟چندسالته ؟ تصمیمت برا بقیه زندگیت چیه

دوباره کنکور دادم که برم یه جای دور ولی الان اصلا نمیتونم بخونم دوباره حالم بد شده خونمون زیر زمین داره همیشه میرم اونجا تا خانوادم نبینم  درس میخونم تا بتونم فرار کنم از مشکلام ولی الان دوباره امده سراعم

۱۱اردیبهشت

دوباره کنکور دادم که برم یه جای دور ولی الان اصلا نمیتونم بخونم دوباره حالم بد شده خونمون زیر زمین د ...

تو میتونی موفق باشی با اراده محکمی که داری . زودتو به خودت بزن تا بقیه عمرتو در حالی باشی که بهت حال بده نه این وضعیت که دوست نداری

تو میتونی موفق باشی با اراده محکمی که داری . زودتو به خودت بزن تا بقیه عمرتو در حالی باشی که بهت حال ...

میخوام ولی دوباره حال بدم برگشته انکار همه خاطراهام مثل یه فیلم هی تو سرم میاد حس حقیر بودن دارم خیلی جسمی روحی اسیب خوردم  حقم نبود واقعا

۱۱اردیبهشت