2777
2789

قبلا فیلم عاشقانه میدیدم متن عاشقانه میگفتم عشق کجا بود واقعا اینو میگم چون زندگی ناموفق داشتم وخیلی سختی از نوزادی کشیدم تا همین لحظه زندگیم عجیب بود

همسرم نیاز ب تعریف نداره ولی میتونم  بگم بلایی نبوده سرش نیاورده باشم مثلا تو این دوماه سر مردن پسرمون واقعا داغون شد بخاطر من ولی چقد صبوری کرد تحمل کرد مدارا کرد صداش درنیومد حتی بهش گفتم پسرم بخاطر تو مرد مراقبم نبودی انقد حالم بد بود ۳ نصف شب میخاستم قهر برم وخونه رو ترک کنم

الان ۷۲ روز گذشته همچنان داغدارم ولی از عشقم شرمنده ام بخاطر فشارایی که بخاطر پسرمون وعود بیماریم مخصوصا خیلی اذیت شد

افسردگیم متاسفانه بخاطر پسرم عود کرد

نه قصد پز دارم نه چیزی دوستان

میخوام بهتون بگم دنیا تموم نشده اگر شکست خوردید اگر زمین خوردید دنیا باور کنید قشنگه هنوز ی روزی شما هم به جایگاه لایقتون میرسید

آخی عزیزم خدا رحمت کنه پسرتون رو 

ان شالله حال شماهم روز به روز بهتر بشه و زندگیتون شیرین تراز الان بشه

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آخی عزیزم خدا رحمت کنه پسرتون رو ان شالله حال شماهم روز به روز بهتر بشه و زندگیتون شیرین تراز الان ب ...

فدات جنین ۵ ماهه بود ولی چون خاکش کردم واسم داشت میگم مرده در واقع سقط شد

ما دوساله باهمیم

قرار بود چند مدت دیگه عقد کنیم

که با اکسش برای دومین بار خیانت کرد اونم جنسی💔

حس میکنم زندگی برام تموم شده سه روزه نخوابیدم غذا نمیتونم بخورم خیلی سخته خیلی 

دلم میگه برای دومین بار ببخش جون عاشقشی و زندگی بدون اون سخته

ولی عقلم میگه برگردی هرلحظه باید با نگرانی و بی اعتمادی و افسردگی باشه

خدایا کمکم کن نمیکشم دیگه💔

امیرت‌العرب👸حی‌الاحواز⚡ امیری‌حسین‌ونعم‌الامیر💕:)

آخی عزیزم خدا رحمت کنه پسرتون رو ان شالله حال شماهم روز به روز بهتر بشه و زندگیتون شیرین تراز الان ب ...

قربونت برم واقعا خوش بودیم ولی ۷۲ روزه ارامش از زندگیمون رفته.. دقیقا از ۱ فروردین بچم رفت

ما دوساله باهمیمقرار بود چند مدت دیگه عقد کنیمکه با اکسش برای دومین بار خیانت کرد اونم جنسی💔حس میکن ...

برنگرد جنسی ببخش نداره

لیاقتت نداره صبرکن خدا بهترشو میده بهت

ما دوساله باهمیمقرار بود چند مدت دیگه عقد کنیمکه با اکسش برای دومین بار خیانت کرد اونم جنسی💔حس میکن ...

متاسفم میدونم چقد سخته منم خیانت از همسر سابقم کشیدم

نبخش گلم خودتو از بین میبری اون بازم تکرار میکنه اگ بخادت نمیتونه زن دیگه رو بوس کنه چه برسه س کس