2777
2789

واقعا اینجا اعصاب و روانمو بهم میریزه نه بخاطر دعوا و بحث با کسی،بلکه بخاطر وجود زنایی که انقدر مقابل شوهراشون ضعیفن انقدر کم میارن انقدر ضعیف بار اومدن و من به شخصه وقتی اینارو میبینم انقدر حرص میخورم در حد منفجر شدن هیچوقت فکر نمیکردم سر این موضوع از سایت برم ولی واقعا من کشش ندارم دیگه

در اخر خداااحاافظ ای شعر شب های روشن تو را میسپارم به دل های خسته🫠😂♥️

🕋لا تحزن ان الله معنا🕋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشالا بری ک دیگه برنگردی 😹شاید دعای بدی باشه ولی برا نی نی سایتیا خیلی دعای خوبیه😹

خیلیی واقعا دعای خوبیه کسی که از اینجا میره مثل معتادیه که میره کمپ منم دارم میرم کمپ الان 🤣

🕋لا تحزن ان الله معنا🕋

انشاالله که دیگه هوس اینجا به سرم نمیزنه🤣

آمین عزیزم 

ترک اینجا از ترک مواد سخت تره 😂 من چن سال فقط تاپیکارو می‌خوندم عضو نبودم انقد مقاومت کردم عضو نشم آخرم نتونستم خودمو بیچاره کردم 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

منم میخوام ازین خراب شده برم 

چرا نمیتونم 😑

عمیقا دوست دارم برم اونجا که فصلاش برعکس کل دنیاست! کریسمسش تو تابستونه و بجای آدم برفی، آدم شنی تو ساحل درست میکنن. کی به کیه؟! شاید منم یه روز یه اوزی لیدی شدم 🌠

ایشالا بری ک دیگه برنگردی 😹شاید دعای بدی باشه ولی برا نی نی سایتیا خیلی دعای خوبیه😹

موافقم

ایشالله انقدر حالت خوب باشه که یاد اینجا نیفتی اصلا

اتفاق های خوب پشت سرهم برات بیفته

آمین عزیزم ترک اینجا از ترک مواد سخت تره 😂 من چن سال فقط تاپیکارو می‌خوندم عضو نبودم انقد مقاومت کر ...

انشاالله توم میتونی انشاالله اصلا قسمت همه😂♥️

🕋لا تحزن ان الله معنا🕋