2821
2789
عنوان

دختر گمشده

| مشاهده متن کامل بحث + 1298 بازدید | 63 پست

ای خدا به بزرگیت قسم به حضرت زینب وسختیهایی که کشیده به رقیه قسم این دختر سالم برگرده الهی به بزرگیت رحم کن این عزیز دل یه خانوادست دلشون آروم نداره😭😭😭😭

آرزو می‌کنم این همون بهاری باشه که درختِ آرزوهات جَوونهِ می‌زنه 🌱💍 میشه برای خونه دار شدنم دعا بخونید 🫀به امید روزی که بهم بگن خانم معلم🙏 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پلیس گفته اخرین بار سیگنال گوشیش ورامین بوده بعد از کار افتاده

آخ بگردم یعنی چیشده 🥺

آرزو می‌کنم این همون بهاری باشه که درختِ آرزوهات جَوونهِ می‌زنه 🌱💍 میشه برای خونه دار شدنم دعا بخونید 🫀به امید روزی که بهم بگن خانم معلم🙏 

اونورا بره دیگه امیدی نمیشه داشت چ زجری کشیده الان اون دختر

چجور جاییه؟

کاشکی ازش خبری بشه یک وقت دوراز جونش آدم کس وکارش میمیره حداقل میگی مرده قبری داره ولی گمشده خیلی خیلی سخته

دستهای زنانه بی‌سرو صدا ..خیلی چیزها را سرو سامان میدهند...
انقد میترسم تنهایی برم بیروناز وقتی اینو شنیدم

اگه شهر بزرگی حتمن با اسنپ کطمعن برو یا با کسی برو مراقب باش🥺