2777
2789

فقط اینکه محل زندگی آینده شو مدنظرم نیس

من خودم میخواستم در آینده برای زندگی برم مثلا شیراز

ولی ایشون شرایط استان دیگری رو نداره

خیلی دو دلم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین گلم ب هرکی بری هرجا مرد زندگی کنه یا هر شهری بره توهم باید بری دوستم شوهرش اختمال داشت ببرتش اهواز تو محضر روز عقد گفت شرط ضمن عقد بنویسید منو از شهر خودم جایی نبره عاقده گفت نمیشه خانم هرجا مرد ببرتت باید باهاش بری تصمیم با اونه

پس ملاکت این نباشه شاید اگه بخادت برا خواستت ارزش بزاره و در آینده ببرتت توروخدا فقط اخلاقش ببین شکاک و بددل و دهن بین خسیس بحرف خانوادش نباشه واسه زن ارزش قائل باشه چشم چران نباشه من چوب اینارو خوردما مراقب باش

خسته ام نیست کسی حال مرا درک کند☆☆کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند
در آینده پشیمون نمیشم؟

از خودت بپرس

ببین اینقدر دوستش داری که بخاطرش قید این موضوع رو بزنی

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
چندسالته؟به نظرم موقعیت خوب رو الکی رد نکن الان مثلا خوبه ی خواستگار بیاد شیراز زندگی کنید ولی شرایط ...

۳۳ 

نه میخوام هم شرایطش اکی باشه هم ی استان خوب بتوته زندگی کنه 

ببین گلم ب هرکی بری هرجا مرد زندگی کنه یا هر شهری بره توهم باید بری دوستم شوهرش اختمال داشت ببرتش اه ...

ممنون خواهری از وقتی ک گذاشتی ببین فعلا شناختم کامل نشده تا اینجا هم خودش اصرار داشت 

و خب واقعا باشخصیت و... بوده 

اره میدونم عزیزم ایشون میگه ببین من واقعیتو میگم انتقال به استان دیگری رو نمیتونم بهت قول بدم که جور میشه 

از خودت بپرسببین اینقدر دوستش داری که بخاطرش قید این موضوع رو بزنی

میدونی هنوز شناخت رو کامل نکردم تا اینجا هم خودش اصرار داشت ولی پسر سالم و باشخصیتی بوده