دلقک_دربار_قلب_ها مدیر استارتر عضویت: 1403/10/21 تعداد پست: 3416 عنوان اینجا کسی وکیل هست 52 بازدید | 4 پست دوستان اگر کسی هست لطف کنه بگه سوال مهم دارم راجب طلاق دشمنانت را بکش و اگر میتوانی دوستانت را هم؛ 1404/03/14 | 04:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلقک_دربار_قلب_ها مدیر استارتر عضویت: 1403/10/21 تعداد پست: 3416 خواهش میکنم بگین شما وکیل هستین ؟ میتونم درخواست بدم بپرسم؟ دشمنانت را بکش و اگر میتوانی دوستانت را هم؛
امپراطورکوزکو عضویت: 1401/08/14 تعداد پست: 526 خواهش میکنم بگین ببخشید در مورد طلاق توافقی چقدر طول میکشه ؟اگه مهریه رو خانم اجرا بذاره و نخواد طلای بگیره،بعدا شوهرش اذیتش کنه اونوقت نیتونه شکایت کنه و جدا شه؟
انزلییی عضویت: 1403/10/03 تعداد پست: 146 ببخشید در مورد طلاق توافقی چقدر طول میکشه ؟اگه مهریه رو خانم اجرا بذاره و نخواد طلای بگیره،بعدا شوهر ... مدت صدور حکم متغییر هست ول بستگی به حجم کار شعبه داره ولی بین یک ماه نهایتا پنج ماه طول میکشه قسمت دوم سوالتون رو خیلی متوجه نشدم اما خانم هر وقت بخواد میتونه مهریه رو مطالبه کنه اگر آقا بخواد طلاق بده باید کلیه حقوق مالی خانم رو پرداخت کنه