2777
2789
عنوان

بین این آب رسان ها موندم

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 25 پست
کلا کیفیتشون مثل قبل نیست و همه جا داره نقد میشه خیلی محصولات ازش جلو زدن .اسنسِ هیالورونیک آبرسانی ...

عزیزم برا پوست مستعد جوش لوشن اویل فری کوزارکس انتخاب مناسبیه؟ یا چیز دیگه ای توصیه میکنی؟

هیچ دليلی ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است.

عزیزم برا پوست مستعد جوش لوشن اویل فری کوزارکس انتخاب مناسبیه؟ یا چیز دیگه ای توصیه میکنی؟

مشکلی نداره خیلی سبک و عادیه .

اگه دهیدراتگی شدیده روش حتما از یه مرطوب کننده استفاده کنید

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از کدوم سایت می‌خرید

من حضوری یا از ترندیول میگیرم .

سایت ادترولی هم احتمالا موجود داشته باشه .

اینجا یاسرکالا رو هم خیلی تعریف میکنن نمیدونم خوبه یا نه

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

من حضوری یا از ترندیول میگیرم .سایت ادترولی هم احتمالا موجود داشته باشه .اینجا یاسرکالا رو هم خیلی ت ...

سلام عزیزم 

وقتت بخیر 

میشه یه شامپو و ماسک مو برای موهای خشک و وز بهم معرفی کنید

اگر میشه خیلی گرون نباشه 

خداوند بهترین ها را سر راهم قرار میده 🌿چونکه من لایق بهترین ها هستم 💜
سلام عزیزم وقتت بخیر میشه یه شامپو و ماسک مو برای موهای خشک و وز بهم معرفی کنیداگر میشه خیلی گرون نب ...

سلام قشنگم❤️

شامپو داو _ دالان 

ماسک مو لیمپیو 

اینا عالی هستن قیمتشون هم مناسبه