2777
2789
عنوان

نخود چن ساعته میپذه هنوز نپخته

171 بازدید | 53 پست

سلام از صبح خیس کردم گفتم بمونه فردا هراب میشه از ساعت۱۲گذاشتم قابلمه هنورزززز نپخته. زیرشو خاموش کنم تافردا خراب میشه؟ صبح بذارم بپذه؟

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید میزاشتی زودپز

میترسم از زودپز.تا یساعت دیگه میپذه؟

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

برا چی میخایی ؟

میذارم فریزر برا ی آبگوشت و آش و اینا .کلا حبوباتو زیاد میپذم میذارم یخچال 

نه خراب نمیشه با همون آب جوش بریز تو فلاکس یه تیکه خیار بنداز صبح بپز له لهه

زیاده تو فلاکس جانمیشه‍ یه قابلمه بزرگ گذاشتم

میذارم فریزر برا ی آبگوشت و آش و اینا .کلا حبوباتو زیاد میپذم میذارم یخچال

نمیخاد دوباره بپزیش .زیرشو خاموش کن فریزرش کن

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

زیاده تو فلاکس جانمیشه‍ یه قابلمه بزرگ گذاشتم

خوب ببین همونو درشو برندار بزار با بخار یکم نرم بشه تو همون آب یه تیکه خیار بنداز یه تیکه پیاز صبح خیارو بردار ولی پیازو نه نفخ و بوی بد نخود میره

نمیخاد دوباره بپزیش .زیرشو خاموش کن فریزرش کن

تو غذا بعدا درست حسابی نمیپذه 

خوب ببین همونو درشو برندار بزار با بخار یکم نرم بشه تو همون آب یه تیکه خیار بنداز یه تیکه پیاز صبح خ ...

باشه دست گلت درد نکنه 

تو غذا بعدا درست حسابی نمیپذه

خب زودتر بریز توغذا 

یا بزار قشنگ بپزه .یا همین الان فریزش کن .مجدد گرمش کنی همه خاصیت و مزه اشو از دست میده 

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

خب زودتر بریز توغذا یا بزار قشنگ بپزه .یا همین الان فریزش کن .مجدد گرمش کنی همه خاصیت و مزه اشو از د ...

فردا دوباره میپذم میذارم فریز .تا بخاد سرد شه صبح شده