2777
2789
عنوان

ناراحتی در سر حد مرگ

177 بازدید | 21 پست

دوستان دلم تنگ‌شده برا دوست پسرم خیلی...

یادمه ک میگفت اول و اخر اونی ک میخادت منم... 

پس چرا ذاشت رفت 

چرا بهم‌گعت خوشبخت شی 

چرا گعت پیخای تا وقتی نامزد کنی باهم باشیم در کمال نامردی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چون شما از بقیه درس عبرت نگرفتی . بنابر این باید درس عبرت بقیه بشی ‌ خیلی ها هم از شما درس عبرت نمیگ ...

شمام اگه کسی خالصانه اداع دوس داشتن میکرد جوری که باور کنی میگفت فقط تو .. میخام باخانوادم حرف بزنم.  و...حتی بعد ازدواج میتونی کارتو اینجور کنی و.. باور ت نمیسد؟کسی ک‌همیشه اون بود ک میامد و پیام میداد و زنگ‌نیزد و پیگیر بود و بهت میگفت بهم اعتناد کن چون دوست دارم

چون پسرا همینن عزیز من اونا یه مدت جوری رفتار میکنن که بهتر از تو نیست و بعدش خیلی راحت میتونن برات ...

اصلا سرکار بودم اون روز که گعت من حالم خوب نیست ک بخام و بتونم کسی و خوشبخت کنم بعد قشنگ آی دی شو مخفی کرد و شماره تلگرام شو و بهم‌گعت دیگه پیام نده . وقتی گعتم چرا برا اولین بار انقد بد شدی باهام گعت چون نمیتونم خوشبختت کنم 

اصلا سرکار بودم اون روز که گعت من حالم خوب نیست ک بخام و بتونم کسی و خوشبخت کنم بعد قشنگ آی دی شو مخ ...

اصلا مشکلی نداره این اتفاقا برات تجربه میشه سخته اما آدم باید تجربه کنه تا یاد بگیره و سعی کن حرفای هیچکسو باور نکنی 

اصلا مشکلی نداره این اتفاقا برات تجربه میشه سخته اما آدم باید تجربه کنه تا یاد بگیره و سعی کن حرفای ...

یعنی سر اونم میاد این روزها ؟ الان ریلکس برای خودش داره کارهاشو انجام میده . نه مثل من چند روزه عزا گرفتم فرموش کنم . باورم نمیشه هی انقد راحت بود براش واقعا؟ چقد زلان ش دراز شده بود لحظه اخر داشت منو میخورد جوری ک فکر میکردم یکی پر ش کرده