2777
2789

دلیلش چیه ؟ میخواد یه کاری کنه من بهش حسودیم بشه علنا همه هم فهمیدن بعد اخه زن داداشش اصلا قابل مقایسه نیست مثلا میشینه پیش من همش ازش تعریف میکنه حتی منو به اسم اون صدا میکنه خداییش من ازش بدم نمیاد دختر خوبیه ولی رفتار مادرشوهرم عصبیم میکنه خیلی کارای دیگم میکنه که تایپ کنم زیاد میشه 

خودت باش مثل بقیه زیاده🌙

حوصلش سر رفته دلش حاشیه میخواد

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نزار کسی رو طرز فکرت نسبت به یه نفر دیگه اینقدر تاثیر گذار باشه محترمانه دفعه بعد بهش بگو بهش مربوط ...

چجوری بگم وقتی ازش تعریف میکنه مدام؟

خودت باش مثل بقیه زیاده🌙

خودش حریفش نشده،تو رو میخواد بندازه جلو

چی بگم والا اخه من اصن کجای داستانم نه سنم باهاش یکیه نه رابطه ای دارم باهاش نمیدونم فازش چیه 😂

خودت باش مثل بقیه زیاده🌙

فقط هرموقع ازش تعریف میکنه تو تایید کن و بیشتر و بیشتر ازش تعریف کن و یه حوری وانمود کن که خیییلی دو ...

دقیقا همین کارو میکنم ولی اون بازم تکرار میکنه مثلا منو میخواد صدا کنه اسم اونو میگه بعد نگاه میکنه ببینه من چی میگم بعد میگه ای وای اسمت چی بود؟

در حالی که جوونه پیرم نیست بگم اشتباه میکنه😑

خودت باش مثل بقیه زیاده🌙