ببخشید زیاده اما استدعا میکنم بخونین پدرم تقریبا ۴ سال پیش یه خیانتی کرد که من خیلی حساسم و تو ذهنم مونده و بعد از همون موقع بعد از کلی جنگ و دعوا و بزن بزن مامانم بابام رو بخشید! بعد از یه سال متوجه شدم یعنی درواقع احساس میکردم رفتار مامانم با من عوض شده! و وقتی گوشیش رو دست میگرفت احساس میکردم داره با یه نفر چت میکنه و زود هم خارج میشد! شک داشتم بهش اوایل فکر میکردم دیوونه شدم یا پارانوییدم اما واقعا همچین چیزی بود! بعله یک سال پیش شماره اون طرف رو سرچ کردم توی شماره یاب که بهش شک داشتم و اسم یه مرد اسم و رسم دار هم اومد که اتفاقا همکارشه و اصلا هنوزم باور نمیکنم بخواد خیانت بکنه با اون حتی در حد چت! اما یه بار که پیامش رو دیدم که از دستش در رفته بود و نتونسته بود پاک کنه دیدم نوشته برای همون مرده[که اسمش هم زن کرده بودتا به خیال خودش که من و بابام نفهمیم و من فهمیدم] نوشته بود شما برام مثل فرشته هستید البته خیلی رسمی و اینا.... حالا موندم! من بهش گفتم یه بار عصبانی شدم چند ماه پیش تو عصبانیتم بهش گفتم بنظرتون باید بهش میگفتم؟ این سوال اولم هست باید میگفتم؟ که میدونم؟؟؟؟؟ بخدا حالم بده نشخوار دارم(یه مسئله دیگه ببخشید بخدا انقدر زیاد شد، من یه هفته پیش بخاطر یه سری از مسائل مثل بدبینی بیخوابی و پرخاشگری و اضطراب و ... و ترس از دوقطبی شدن رفتم روانپزشک که روانپزشک بهم گفت تو اضطراب و وسواس داری نرین تاپیکای قبلیم بخونین سوتفاهم شه ها) بدبینی من به مامانم ناشی از همینه عزیزان
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تو صدم ثانیه ای که برگشتم ببینم کاربریتون اقا هست یاخانوم هزار بار دعا کردم اقا نباشید ...
بابت این قضیه متاسفم
ولی شاید زود قضاوت کرده باشید
صبور باشین هیچ چیز بااون یک پیام مشخص نیس
یاسمنم، تاچندوقت پیش دوست متاهلمم اینجا بودوسوالاشو مطرح میکرد دیدم زیادی گارد گرفتین نسبت به دوکاربری ها عذرشوخواستم😁یه شب تمام وجودمو تافرودگاه رسوندم تابره دنبال خوشبختیش و حالا دوساله سلول به سلول بدنم از دلتنگی دردمیکنه💔برادرم💔در کل خیلی خسته ام ولی میخندم🌱🥹درمورد عمل های زیبایی سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌹
نه نه یه لحظه فک کردم شاید برای اقایون هضم این قضیه سخت تر باشه مسئله ای نیست
ولی زود قضاوت نکن
یاسمنم، تاچندوقت پیش دوست متاهلمم اینجا بودوسوالاشو مطرح میکرد دیدم زیادی گارد گرفتین نسبت به دوکاربری ها عذرشوخواستم😁یه شب تمام وجودمو تافرودگاه رسوندم تابره دنبال خوشبختیش و حالا دوساله سلول به سلول بدنم از دلتنگی دردمیکنه💔برادرم💔در کل خیلی خسته ام ولی میخندم🌱🥹درمورد عمل های زیبایی سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌹
بنظرم خودتم بزار جای مامانت کسی که بهت خیانت کنه رو میبیخشی نه اونم نبخشیده فقط پذیرفته که باید بخاطر بچش بمونه چون نمیخاد بچش تنها بزرگ شه وهزار ترس دیگه و تو جای اون نیستی که چه چیزای رو گذرونده که تصمیم گرفته لینکارو کنه یه زن تا بی مهری نبینه به مرد دیگه ای دل نمیبنده گلم دخالت نکن به روی خودتم نیار
عزیزم انقد ذهنت و درگیر این مسائل نکن ک به فکر اینده ک زندگیت باش. دو روز دیگه گند بزنی به اینده ت کسی نیس گردن بگیره پس الان که تو سنی هستی که باید به فکر زندگیت باشی انقد به این چیزا فکر نکن. میدونم مادرته و برات مهمه اما دو روز دیگه همین مادر ناکامی ها و عقب افتادن هات و میزنه تو سرت پس به فکر درس و یاد گرفتن مهارت باش