2777
2789
عنوان

دل درد با خوردن شیرگاو

131 بازدید | 26 پست

دخترم ۱۷ ماهشه و از اولش شیرخشک میدادم بهش، یه هفته پیش اسهال استفراغ گرفت و اطرافیان گفتن بخاطر شیرخشکه بچه های شیرخشکی همش اینجوری میشن. خواستم شیر پاستوریزه براش امتحان کنم صبح یه استکان خورد خوشش اومد بعد اون دیگه ناهار و شام هیچی نخورده و عصری دل درد گرفته تا الان. همش نق میزنه و گریه. تجربه داشتین شما؟ یعنی بخاطر شیر اینجوری شد واقعا؟؟

بخدا خیلی خسته شدم همش مریضه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

علایمش چیه؟شیربرنج یا سوپ شیر میخوره مشکلی نداره ماست دوغ لبنیات میخوره فقط شیر نداده بودم بهش

پسراولم حساسیت شدید داشت ۱سالگی تقریبا ولی بعدها خیلی بهترشد ولی میگفت معده م درد میکنه دکترگفت زمینه آلرژیش بالاس

پسرکوچیکمم که ۴ماهشه حساسیت داره من کافیه شکلات یا کیک بخورم که شیرخشک داشته باشه ۳روز گریه میکنه تا خون ازمدفوعش بیاد ساکت شه

علاعمش خون درمدفوع  رفلاکس  اگزما پوستی  بیقراری وگریه شدید 

بچه شما شاید فقط به لاکتوز شیرحساسیت داره

پسراولم حساسیت شدید داشت ۱سالگی تقریبا ولی بعدها خیلی بهترشد ولی میگفت معده م درد میکنه دکترگفت زمین ...

من خودم شیر و ماست بخورم روده هام درد میگیره

دخترم لبنیات همه چی میخوره ولی فقط با شیر دل درد میشه! فکر میکردم چون با ماست و دوغ مشکلی نداره شیر هم نمیتونه بخوره

اگه اینطور باشه کلا نباید شیر گاو بهش بدم اره؟ 

پسراولم حساسیت شدید داشت ۱سالگی تقریبا ولی بعدها خیلی بهترشد ولی میگفت معده م درد میکنه دکترگفت زمین ...

پوست استخون شده

این همه زحمت‌ میکشم اخرشم همش مریض میشه خیلی لاغر شده قلبم داره اتیش میگیره