2777
2789
عنوان

بیاین بگین حق با منه یا مامانم

169 بازدید | 17 پست

من توی تاپیکای قبل تریم گفتم که بخاطر یه سری از مسائل مثل بی‌خوابی و پرخاشگری و وسواس و بدبینی و ... رفتم روانپزشک و روانپزشک بهم گفته که اضطراب و وسواس دارم و قرص فلوکستین داده و کلومیپرامین! اینم بگم تاپیکای قبلیم برا شوخی هست و اسکیزو فرنی مرنی هم ندارم! قضیش جداست! خلاصه کنم امشب مامانم از خونه مادربزرگم برگشت خونه و منم شنبه امتحان شیمی دارم و هیچی نخوندم اینو میگم که واضح تر درک کنین ماجرارو! بعد مامانم که از ماشین پیاده شد من ازش پرسیدم (فلان) خوراکی رو خریدی[خیلی عادی] بعد با عصبانیت اومده سمتم میگه چرا صدا میدی آدم توی‌کوچه هست میشنوه زشته! بلند حرف نزن(شاید بلند حرف میزنم) اومد با عصبانیت سمتم نفرین کرد که چرا نمیمیری منم با گوشی [که دستم بود] عصبانی و ناراحت شدم زدم تو دستش بعد گریه کرد قلبم به درد اومد اون لحظه فشار روانی داشتم اصلا! رفتم بیرون نصف شبی فرار کردم از دست بابام گل کندم دادم بهش الان مامانم میگه من تا زمانی که درس نخونی نمیبخشمت دوست ندارم فلانی.... خب بگین مشکل از منه یا مامانم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی مسخره ای با اون تاپیک های قبلیت همه رو ایسگا گرفتی 

به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》