2777
2789
عنوان

بعد از مادر شدن خودم رو گم کردم

294 بازدید | 33 پست

اصلا نمیدونم چطوری توصیفش کنم انگار قبل از مادر بودن یه آدم کاملا متفاوت بودم و الان اصلا اون نیستم…خیلی وقتا دنبالش میگردم که دوباره پیداش کنم اما نمیشه،،همه چیز عوض شده شایدم مریضم روانم مشکل پیدا کرده درهرصورت کاملا یه آدم جدیدم درحالیکه اون قبلی رو بیشتر دوس داشتم🥲

مادرشدن ی حس جدید خوب اره اولش سخت بخاطر زایمان فشاری اومده ولی بعد چندماه خوب میشی 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داری

وقتی مادر میشی کل زندگیت عوض میشه

تا قبل از بچه مرکز دنیا خود آدمه. کنارش شاید افراد دیگه‌ای هم باشن ولی اصل خود آدمه. 

بعد از بچه مرکزیت دنیات میشه بچه

کلا دنیات عوض میشه. ناچارا خودتم عوض میشی. 

حالا اگه یدونه دیگه م زود بیاری که مثل واسه من شیر به شیر بشن وارد یه مرحله بالاتر میشی و دیگه اصلا یادت نمیوفته خود قبلیت جطور بودی منکه خودمو همه چیزو یادم رفته سلامتیم رو دارم از دست میدم و مثل ربات شدم هر روز یکار های مشخص که همش مربوط به بچه هاست رو انجام میدم و در کنارش باید حواسم به همه ی جوانب دیگه ی زتدگی هم باشه.....البته من تو شهر غریبم و کاملا تنها هیچ کسی نیست کمکم کنه حتی برای یک لحظه....

مادرشدن ی حس جدید خوب اره اولش سخت بخاطر زایمان فشاری اومده ولی بعد چندماه خوب میشی

سه سال گذشته آدم ناراحتی نیستم ولی کاملاااااا عوض شدم گاهی وقتا به مغزم فشار میارم خود قبلیم رو یادم بیاد اصلا یادم نیست 

سه سال گذشته آدم ناراحتی نیستم ولی کاملاااااا عوض شدم گاهی وقتا به مغزم فشار میارم خود قبلیم رو یادم ...

طبیعی قبلی فراموش میشه میشی بچه آت فکرت ذهنت چی میخوره بچه آت چی دوست داره مواظبش باشم آینده اش الان نمی‌خوابه چرا خوابه چرا چرا چرا همش بچه میشه مادر یعنی همین میشی سرتا پا یکی دیگه

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم