اصلا نمیدونم چطوری توصیفش کنم انگار قبل از مادر بودن یه آدم کاملا متفاوت بودم و الان اصلا اون نیستم…خیلی وقتا دنبالش میگردم که دوباره پیداش کنم اما نمیشه،،همه چیز عوض شده شایدم مریضم روانم مشکل پیدا کرده درهرصورت کاملا یه آدم جدیدم درحالیکه اون قبلی رو بیشتر دوس داشتم🥲
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
حالا اگه یدونه دیگه م زود بیاری که مثل واسه من شیر به شیر بشن وارد یه مرحله بالاتر میشی و دیگه اصلا یادت نمیوفته خود قبلیت جطور بودی منکه خودمو همه چیزو یادم رفته سلامتیم رو دارم از دست میدم و مثل ربات شدم هر روز یکار های مشخص که همش مربوط به بچه هاست رو انجام میدم و در کنارش باید حواسم به همه ی جوانب دیگه ی زتدگی هم باشه.....البته من تو شهر غریبم و کاملا تنها هیچ کسی نیست کمکم کنه حتی برای یک لحظه....