2777
2789

خیلی ناراحتم همسرم کمال گراست و هر کاری تو خونه میکنم ب چشمش نمیاد مثلا من ظرفارو سه چهار ساعت با تاخیر شستم و یا دستمال یادم رفت بزارم تو دستشویی و یا سطل دستشویی یکم دیر خالی کردم میگه چرا هیچ کاری نمیکنی میگه هی میگی حوصلم سر میره پاشو کاراتو کن من فشار رو هشت بود همسررم فرداش گف دو روزه ظرفا مونده زندگیم پاشو ظرفاتو بشور میگمش انگار جون تو بدنم نیس میگه ینی چی بگو نمیتونم تنبل شدم 

اصن انگار درکم نمیکنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقط،می تونم بگم بهت همون اندک کاریم که میکنی نکن صبر کن تا اومد خونه بکن

بگو از صبح تا حالا به کارم برم بقیشم بکنم تا تکام بشه

نکنه بارداری؟

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

دیگه میبینی حساسه قبل اینکه از سر کار بیاد خونه رو تر تمیز کن که جای حرفی نباشه چون حالا اول زندگیتون هست یکم گیر میده بعد کم کم براش عادی میشه

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
فقط،می تونم بگم بهت همون اندک کاریم که میکنی نکن صبر کن تا اومد خونه بکنبگو از صبح تا حالا به کارم ب ...

این چه راهنمایی مزخرفی میکنید  ما ک نمی دونیم دقیق چیه شاید خونه رو گند برداشته شاید مادر این آقا تو خونه خیلی تمیز بوده و ایشون عادت نداره نمی گم هیچ عیبی نباشه تمام و کمال اما در حدی ک خونه زندگی بو نگیره و کثیف نباشه  وظیفه زنه خونه رو امن و آرامش برای مرد بکنه

الان ی مثال میزنم دختر دایی خود بنده ی فرش سفید انداخته بود تو اتاق خوابش موی بلوند چربش رو هر روز شده میکرد رو اون یعنی تو اتاق تازه عروس نمیتونستی وارد بشی بس کثیف بود دندون زرد دهن بوی گند فقط جلو اینه آرایش میکرد  همشم میخندید میگفت شوهرم هیچی نمیشه آخرم بعد ۶ سال صبر مرده ته کشید رفت با ی زن خیلی تمیز ازدواج کرد اما زشت بود

این چه راهنمایی مزخرفی میکنید ما ک نمی دونیم دقیق چیه شاید خونه رو گند برداشته شاید مادر این آقا تو ...

کگه من گفتم کار نکنه

گفتم بکن ولی وقتی همسرت خونس که فکر نکنه صبح تا شب خوابیده بودی

درست بخونید بعد جبهه بگیرید

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)