2777
2789

مجرده 23 سالشه 

من متأهلم و 29 سالمه، میخواستم برم خونه کلیدام قبلا دستش بود ، 

خواهرم ایستاده بود دم دسشویی ، تو حیاط ، پمپم کنارش روشن بود صدامو نمیشنید درست ، من تو اتاق بودم داشتم کارای خودمو بچه رو میکردم که بریم ، صداش کردم گفتم کلیدام کجاست نمیشنید به خاطر صدای پمپ ، سعی کردم بلند تر صداش کنم بعد از تلاشم برا داد زدن خندمونم گرفته بود همه ، یهو اومد و خیلی بد به من بد و بیراه گفت و جیغ و داد زد سرم که چرا داد میزنی ، هرچی گفتم اروم باش ، چیزی نشده ، باز جیغ میزد ، آخرم گفت میخوای بری پاشو گمشو برو خونتون دیگه ، بعد خیلی لحن بدی داشت ، جلو بچه یک سالونیمم داشت سرم جیغ میکشید

هیچی نگفتم ، اومدم ، بهش پیام دادم کارت اشتباه بود انقدر جیغ و داد کردی سرم ، گفت حقت بود میخواستی اونطوری صدام نکنی ، تقصیر خودت بود و اینا ، گفتم بابا ممکنه توام اشتباه کنی یک درصد ، گفت سیکتیر بابا 

نمیدونم واقعا نمیدونم

حقیقت ماجرا این بود 

نمیدونم چیکار کنم ، دلم نمیخواد برم دیگه خونه مامانم اینا و اگرم گفتن چرا میگم تا عذرخواهی نکنه نمیام ، میدونم مجبورم میکنن برم مامان بابام همیشه خدا طرف اونن 

بغض دارم به قران از دستش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه بحث شده بود و تمام نباید پیام میدای

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)