2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینم حکمت خداست کاریش نمیشه کرد ،اگه زندگی سختی نداشت آسونی و خوشی هم معنی نداشتان شاءالله اون دنیام ...

کدوم دنیارو میگی معلوم نیس هست نیس این جا یع روز خوش ندیدم اون دنیارو می‌خوام چیکار

کدوم دنیارو میگی معلوم نیس هست نیس این جا یع روز خوش ندیدم اون دنیارو می‌خوام چیکار

هست عزیزم ،چرا نباشه ،یه کم خوشبین باش با خدا حرف بزن تا آرامش پیدا کنی ،خیلی از مشکلات برای اینه که ما تلاش کنیم و آدم بهتر و قوی تری بشیم 

اره منم قبول دارم همیشه یه جاش میلنگه.این خاصیت دنیاس .ما اومدیم این دنیا که سختی بکشیم و برای رفتن ...

چرا خیلیام همچین سختیایی ندارن چرا خدا فقط دارع منو آماده می‌کنه واس اون دنیایی معلوم نیس هست

هست عزیزم ،چرا نباشه ،یه کم خوشبین باش با خدا حرف بزن تا آرامش پیدا کنی ،خیلی از مشکلات برای اینه که ...

چقدر حرف بزنم چقدر بش بگم فقط یع نگاه کوچک بمابنداز

چقدر حرف بزنم چقدر بش بگم فقط یع نگاه کوچک بمابنداز

نمی دونم مشکلت چیه عزیزم ولی من خودم خیلی مشکلات زیادی داشتم همینطور اطرافم خیلیا بودن که مشکل زیاد داشتن ولی خدا به من و به همه ی اونا کمک کرده ،فقط باید صبر کرد و تلاش

بعد از یه مدت خودت می بینی که چقدر قوی شدی و مشکلت هم حل میشه

اسی مشکل مالی داری؟ به خدا این دربرابر مشکلات بقیه اصلا مشکل حساب نمیشه

آدم مریض یا مریض دار تا حالا دیدی؟ شوهر معتاد دست بزن دار تا حالا دیدی؟بچه ی یتیم بی پشتوانه و تنها تا حالا دیدی ؟ خیلی از آدما دارن رنج می کشن تو این دنیا 

اصلا ناشکری نکن قدر سلامتی و خانواده تو بدون و شکر گزار باش ،پول هم کم کم میاد دستتون