2777
2789
عنوان

زنگ زدم کمپ

295 بازدید | 18 پست

قبلا هم کمپ فرستادم که از کمپ فرار کرد باردار بودم اومد خونه تهدیدم کرد منو زد شیشه شکوند این سری دیدم دیگه بدتر شده دوستای مغتادشو جمع میکنه با همکاری خانوادش زنگ زدم از کمپ اومدن دست و پاشو بستن داشت تهدید می‌کرد میگفت میام بیرون همتونو میکشم خون ب پا می‌کنم داشت تهدید می‌کرد چند بار محکم زدنش  الان خیلی میترسم یوقت دوباره فرار کنه از کمپ یا هرموقع پاک شد اومد کینه بگیره بلایی سر من و بچه بیاره این کمپ خیلی سختگیری گفتن  هواسمون هست  خیالتون راحت ایندفعه فرار نمیکنه بنظرتون از کمپ بیاد از ما کینه میگیره بلایی سرمون میاره؟؟

نه حالش بهتر میشه میفهممه اون موقع بخاطر نعشگی بوده اونجا روانشناس دارن همزمان درمانشون میکنن انشالا سلامتیشو بدست بیاره و روزهای بدتون تموم میسه. 

و شاید در جهان دیگری به جای زنده ماندن زندگی کردیم............

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آدم معتاد در یک صورت فقط ترک می‌کنه اونم اینه که خودش به آخر خط برسه ، به زور نمیشه ترکش بدید

تو هر سنی که هستید، حواستون باشه اواخرتون نخوره به اوایل دیگران. یه چیزایی برای اون بنده خدا ها تازگی داره که شما خیلی وقت پیش بوسیدید گذاشتید کنار

نه این الان میگه بعد که خوب شد یادش میره فعلا شما استرس به خودت نده برای بچت بد هست

یک ماه اول که کمپ هست اصلا پیشش نرید غذا یا لباس یا هر چی دیگه دوست دارید بدین براش ببره چند ماه همون جا بزارید بمونه زود بیرون نیارید

شما هم اگر می‌ترسی برو یه جایی فعلا بمون تا پیدات نکنه

کاش اول ازش مطمئن بودی بعد باردار شده بودی

عزیزم وقتی اینقد شدیده چراطلاق تمگیریی

اگه پشتوانه داشتم یه پدر یا برادر داشتم که ازش حساب میبردن حتما این کارو میکردم من با دوتا بچه چجوری طلاق بگیرم مگه به این راحتی ها طلاق میدن