2777
2789

بابام۷۵سالشه

دو ماه خورده آیی هست سکته کرده 

یه بار ریه اش عفونت کرد بردیم بیمارستان خوب شد 

یه بارم لخته شد پای لمسش بردیم بیمارستان اونم خوب شد و خطر رفع شد 

الان یه طرف کاملا لمس

بابا خیلی کم حرف میزنع 

هوشیاری داره ولی بعضا خیلی بی خاله و خیلی کم اشتها شده

اونقدر گریه کردم 

کی بابلم‌خوب میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیش دکتر مغز و اعصاب هم بردین 

دکتر باید دارو بده 

فیزیوتراپی نمیدونم تو این سن انجام میدن میتونین کسی رو بیارین داخل خونه انجام بده 

خیلی سخته نگهداری ازشون 

بابای من یه نیمچه پارکینسون هم گرفته بود

پیش دکتر مغز و اعصاب بردینش تشخیص بیمارستان چی بودپدر منو یه خانوم دکتری خیلی رک تو روی خودش گفت که ...

والا دکتر همچنین حرفی نزده 

ولی وقتی ام ار ای بابامو زدم هوش مصنوعی نوشته که سکته ی شدید متوسط،و لخته ی کوچیک در بطن راست مغز که زده قسمت چپ 

پیش دکتر مغز و اعصاب هم بردین دکتر باید دارو بده فیزیوتراپی نمیدونم تو این سن انجام میدن میتونین کسی ...

شما میشه کامل بگین باباتون چه طوری بود و چه مشکلی داشت 

بله هر روز فیزیو تراپی میشه ولی حتی کوچیکترین حرکت طرف چپ ندتره

ایوای😭 من دارم از ترس میمیرم،اصلا نمی‌دونم چی بگم خدا بهت صبر بده،علایم بابای شما چی بود و چطوری شد

ان شالله خدا سلامتی بده بهشون

هیچی چن روز حالت سرماخوردگی داشت خوب شد یکم . یهو میره تا سرویس وسط راه میفته زمین . میبرن ام ار ای و سیتی اسکنمیگن رگای مغزش گرفته . سمت چپ بدنش بی حس بی حس بود . ریه هاش عفونی شده بود . تراکستومی هم کردن براش اما دوام نیاورد و فوت شد😭😭

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

شما میشه کامل بگین باباتون چه طوری بود و چه مشکلی داشت بله هر روز فیزیو تراپی میشه ولی حتی کوچیکترین ...

عزیزم من یه روز رفتم بهش سر بزنم تنها بود و افتاده بود رو زمین و تکون تکون میخورد و بعد دیگه بردنش بیمارستان اسکن مغز و ازمایش اینا انجام دادن دکتر گفت که دیر اوردین و حدود هفت هشت ساعتی اصلا تکلم نداشت و مارو نمیشناخت و اصلا عکس العملی نداشت بعدش یه ذره بهتر شده بود ولی تعادل و ایناش افتضاح بود

خلاصه یه ذره هم داروهای اعصاب و خواب هم میخورد و با داروهای دکتر مغز و اعصاب و قلب هم قاطی شد و یه چند وقتی خیلی گیج بود و دستشوییشو نمیتونست بگه غذا نمیتونست بخوره و مکافات داشتیم و بعد دیگه بعد یه ماه بهتر شد و ولی بازم با سختی میبردیمش مطب دکتر و بعد یهو هی خوب میشد نه عالی مثلا راه میرفت و تلویزیون میدید و بعد دوباره یه مدت می افتاد و دیگه دکتر مغز و اعصاب ام ار ای هم انجام داد و گفت مغز فقط کوچیک شده که میشه گفت واسه سنش عادیه و تو نوارمغز هم علائم تشنج دید و بعد دیگه دپاکین و یه سری داروهای اعصاب داد و گفت چون سنش بالاست نباید داروهای اصلی پارکینسون رو بدم وگرنه توهم میزنه و خلاصه هی میخورد زمین و کبود و زخم میشد یه سال پدرمون در اومد از استرس بعد دیگه یهو چند روز اخر اختیار ادرار و مدفوعشو از دست داد و حرف نمیزد و چند بارم بردن بیمارستان اونجا مثکه اسکن کردن گفته بودن مغز خیلی کوچیک شده و روز اخر دیگه گفتن خون لخته شده و کاری نمیشه کرد هر ان ممکنه یا باعث سکته مغزی بشه یا قلبی و کارش تموم هست و فوت شدن

حالا شما حتما پیگیری کنین و انشاالله پدرتون 120 سال عمر کنن 

اهان دکتر داپلر عروق هم داده بود

دکتر قلبم بردیم چکاپ کرد و هولتر وصل کرد که البته مهم نبود بیمارستانم به ما گفته بود فقط پیگیر مغزش باشین 

البته اون روز اول که بردیم بیمارستان پتاسیمش هم کم بود و کراتینشم بالا بود