یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مادرشوهر با روان ناسالم هم مهم نیست که به چی حسادت میکنه
"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
آدم سالم که به زندگی بچه خودش حسادت نمی کنه ولی یک کاربر بود می گفت مادرشوهرم از اینکه شبها من تو بغل شوهرم می خوابم حسادت می کرد و یک عالمه پرت و پلا می گفت که تو بغل هم نخوابید و خوبه با فاصله بخوابید چون خودش شوهر نداشت
اینکه خودش آسایش و رفاه عروسش رو توی ایام جوانی نداشته و مقایسه میکنه ک عروسم باید مث قبلنهای خودش باشه.بهش حسادت میکنه.اینکه پسرش رو همش فک میکنه عروسش ازش گرفته.فک میکنه پسرش باید اول مادرشو سپس زنشو دوس داشته باشه...ممکنه چیزای زیادی باشه ک طولانی میشه نوشتنش.حتی مادرشوهرایی هستن که به سزارین عروسشون ب بیمارستان خصوصی عروسشونم حسادت میکنن چون خودشون طبیعی زایمان کردن
یکی اومده بچه ای که گوش به فرمان خانم بوده گرفته برداشته برده دیگه اختیاری از پسرت نداری نمیتونی چیزی ازش بخوای یا هر وقت خواستی ببینیش کارایی که یک بار تو خونه برای مامانش انجام نداده برای یه غریبه راه به راه انجام میده،😐مادر شوهر نیستم ولی میتونم حسشونو تا این حد درک کنم