2777
2789
عنوان

نوزاد ده روزم همش گریه میکنه

123 بازدید | 13 پست

سلام خانما . ۲روزه نوزادم از ظهر تا همین چند دقیقه پیش یکسره گریه کرد . وسطش چرت های یک ربعه . شیر خودمو میخوره چون کمه شیرخشکم بهش میدم. دفعش خوبه . بند نافش هم روز پنجم افتاد . نمیدونم چرا گریه میکنه. یعنی کولیکه؟ 😭

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به عنوان مادری که پسرم تا ۳ سالگی گریه و بی قراری شدید داشت بهت میگم

بخش عمدش از استرسه

حالا راهکار چیه

ننو براش ببندین چون استرسشو کم میکنه

خودتونم سعی کنید اضطرابو از خودتون دور کنید

متخصص خوبم ببرینش برا دل درد دارو میده

♥️

به عنوان مادری که پسرم تا ۳ سالگی گریه و بی قراری شدید داشت بهت میگمبخش عمدش از استرسهحالا راهکار چی ...

تآ ۳سال ؟ چقدر سخت . آدم استرسی نیستم . تو بارداری هن سعی کردم همش حالم خوب باشه . ننو نداره براش میخرم . دکترم که باید ببرم .دعا کنید کولیک نباشه

دلپیچه داره شیر خودتو میخوره چی خوردی

این چندروزه بعداز زایمان اصلا اشتها ندارم . چندقاشق برنج و یه تیکه مرغ تو هر وعده فقط . حتی کاچی اینام اشتها نداشتم بخورم

تآ ۳سال ؟ چقدر سخت . آدم استرسی نیستم . تو بارداری هن سعی کردم همش حالم خوب باشه . ننو نداره براش می ...

منم بارداریم عالی بود

عزیزم ننو براش ببندین که تا یکسال توش جاش بشه

به دیوار ببندین

این چندروزه بعداز زایمان اصلا اشتها ندارم . چندقاشق برنج و یه تیکه مرغ تو هر وعده فقط . حتی کاچی این ...

مرغ سعی کن کبابی نخور سوپ کن بخور برنج سنگین سعی کن نخور تا بچه چله ای خوب نیس سعی کن جیگرو دل  نخوری فعلا گوشت فعلا لب نزن ماهی بخور قورمه سبزی اصلا ایچیزخا دل درد میاره قبل شیر دادن حتما اول شیرتو ی ذره بگیر آیه الکرسی بخون شروع کن شیر دادن قرص شیردهی بخور 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم