2777
2789

من تا لنگ ظهر میخوابم بعد تند تند پامیشم کارامو منظورم ناهار درست کردن هست انجام میدم 

چیکار کنم صبحا زود پاشم؟ هیچ انگیزه ای ندارم 

هی شبها تصمیم میگیرم صبح زودتر پاشم صبحانه بخورم و.. ولی صبح که میشه میگم بیخیال من که تنهام بهتره بخوابم 

دلم یه تغییر اساسی میخواد لطفاً بگید چیکارکنم

🦄💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دقیقا مثل توام شوهرم ساعت پنج از سرکار میاد منم دیگه تا ظهر خوابم هی میگم تنهام دیگه پا بشم حوصلم سر میره

خب چیکار کنیم فزض کن ساعت ۸ از خواب بلند شی تا شب باید چیکار کنی اخه ادم دیوونه میشه تو خونه

منم دقیقا مثل توام شوهرم ساعت پنج از سرکار میاد منم دیگه تا ظهر خوابم هی میگم تنهام دیگه پا بشم حوصل ...

وااای افرین دقیقا ماهم دونفریم زیاد بشور و بساب و به هم ریختگی نداره خونم که سرمو به اونا گرم کنم ولی این خوابیدن بیش از حد واسم مشکل ساز شده

🦄💕

بله بعضی موقع ها میخونم فقط صبحا نمیخونم قضاشو میخونم

صبح پاشو دقیقا ۴ نگاه کن ببین تمام پرنده ها دارند صدا می کنند هوا گرگ ومیشه باد خنک میاد اصلا یه وضعی نماز بخون بعدش برس به کارهات دنیا قشنگیش به همین صبح تابستونش هست نمی دونم شاید من این طوری لذت می برم 

وااای افرین دقیقا ماهم دونفریم زیاد بشور و بساب و به هم ریختگی نداره خونم که سرمو به اونا گرم کنم ول ...

منم،اصلا روز هام تکراری شدن بخدا دارم دق میکنم نمیدونم چیکار کنم میخوام از روز هام استفاده کنم

صبح پاشو دقیقا ۴ نگاه کن ببین تمام پرنده ها دارند صدا می کنند هوا گرگ ومیشه باد خنک میاد اصلا یه وضع ...

مامانمم بهم میگه این کارا رو بکن  ولی نمیتونم انگار یه جوری ام یه ادم بی انگیزه ای شدم هی با خودم میگم بیخیال حالا زودترم پاشدم اینا را دیدم که چی بزار بخوابم

🦄💕