2777
2789
عنوان

جوابشو چی بدم

136 بازدید | 13 پست

یه دوستی داشتم که ۸ ماهه باهاش ارتباط نداشتم

بخاطر رفتاراش ترجیح دادم ارتباطمو قطع کنم

حالا اینستا یه ریلز فرستاده راجع به دوستی و دلتنگی

سین کردم جواب ندادم هنوز، زشته؟ اگه اره چی بگم ...نمیخوام باهاش ارتباط داشته باشم

«فردا بهش فکر می کنم»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سین نکن

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙                                                                                                         

عزیزم اگه حس خوبی بهت نمیده و باعث میشه فکر کنی ارزشت رو زیر پا گذاشته خیر جوابش و نده

یا اگه میدونی زشته بهش خیلی رک و منطقی بگو از رفتارات ناراحت شدم و وایب خوبی بهم نمیدی تمام!

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

عزیزم اگه حس خوبی بهت نمیده و باعث میشه فکر کنی ارزشت رو زیر پا گذاشته خیر جوابش و ندهیا اگه میدونی ...

حوصله بحث ندارم ....اما خب خودمو جاش میذارم یه جوریه بی جواب بمونه

«فردا بهش فکر می کنم»

حوصله بحث ندارم ....اما خب خودمو جاش میذارم یه جوریه بی جواب بمونه

نه بحث نکن ولی اگه ناراحتی حتما بهش بگو

چون قرار نیست از لحاظ فکری تو رو درگیر و ناراحت کنه و هر وقت بره فکر کنه تو منتظرشی و با اغوش باز ازش استقبال میکنی

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄