2777
2789
عنوان

یه شب درمیون منو شوهرم قهریم

163 بازدید | 14 پست

کلافه شدم،،، مقصر خودش بود امشب اومدم شبمون رو خراب نکنم باهاش شوخی کردم دعوام کرد،،، میگه نمیدونستم ایطوری، میگم یعنی چی؟ یعنی منو نمیخای 😔مگ این حرف معنی دیگه ای هم داره؟ بخدا دیگه خیلی کلافه شدم 

مامان یه آقا پسر گوگولی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انگاری من تاپیک زدم ...

منم یه مدت کوتاهی کوتاه که نه حدود ۶,۷ ماه میشه خیلیییی به شدت بحث داریم .....هر شب نمی‌دونم چیکار کنم واقعا

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

امشب گفتم بریم خونه بابام زودی شام اینا آماده کردم رفت زنگ زد به یه نفر،، سه ساعت باهاش حرف زد میگم ...

وای خیلی بده ...

آدم میمونه چیکار کنه 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

حق با کیه بنظرت؟

بنظرم با شما 

منم  

دم غروبی تو تراس چنان سرم داد زد فحش داد دروکوبید به هم همسایه هامون شنیدن،حالا سرچی پسرم داشت تو کوچه دوچرخه بازی می‌کرد گفت بیا توام پیاده روی گفتم نه نمیام یهو گفت خوب برو گناه داره چقد بداخلاقی ،منم گفتم تو خوبی ،یهو شروع کرد فحش دادن که آره دوباره میخواییم بریم مسافرت تو شروع کردی بری رواعصاب من ،چن تام فحش داد،پسرم تو کوچه بعض کرد ،همینجوری که بازی میکرد

بهش گفتم خانوادگی بی آبرو هستید براتون مهم نیست دروهمسایه صداتون بشنون،

سر چیا بحث دارین؟

ما بحثامون خیلی زیاده ....

واقعا کلافه شدم هر شب هر شب بحث داریم ....

جدا از هم می‌خوابید؟

گهگاه آره