2777
2789
عنوان

واقعا شوهرمو دیگ نمیفهمم

| مشاهده متن کامل بحث + 639 بازدید | 36 پست
بخشید ولی کلا نسل های جوان الان همیننتحمل سختی ندارن تا میگی بالا چشمت آبرو قهر میکنن مسئولیت پذیر ن ...

اخه دیگ من حرفی نزدم قهر کنه نمیفهمم منی که زنم دور از خانوادم دارم بی پولیم میکشم از خانوادش میکشم بجای حمایت عاطفی ازم هرروز ناز اینم باید بکشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خیلیییی حس میکنه پرنسسه خسته شدم من همش برم منت کشی من حواسم باشه دلش نلرزه

همین دیگه،انقد کوتاه اومدی فکر کرده خبریه فکر کرده تا آخرعمر نازشو میکشی،از امشب شروع کن تو کاری نکردی مقصر نیستی،اصلا اهمیت نده به قهرش مثل همیشه عادی رفتار کن کاراتو انجام بده،قهر نباش ولی بگو بخندم نکن،سرسنگین،،،والا زمونه برعکس شده مردا ناز میکنن،ولش کن بابا برو تو گوشیت بذار بفهمه قرار نیس همیشه ناز بکشی😒

میدونی مشکل مامانشه که پشت من بد میگه چون ازدواج فامیلیه و مامانش از خانوادم خوشش نمیاد

خب همین که می‌زاره شخص ثالثی روی زندگی مشترکش تاثیر بزاره خودش یه مشکله

اینم با روانشناس حل میشه

مگر اینگه اختلال شخصیت داشته باشه

همین دیگه،انقد کوتاه اومدی فکر کرده خبریه فکر کرده تا آخرعمر نازشو میکشی،از امشب شروع کن تو کاری نکر ...

نمیتونم هی فک میکنم این شکافی که بینمونه داره بدتر شه هی میخام نذارم هی داره بدتر میشه

خب همین که می‌زاره شخص ثالثی روی زندگی مشترکش تاثیر بزاره خودش یه مشکلهاینم با روانشناس حل میشهمگر ا ...

ببین میدونی چی عذابم میده اینکه اوایل فرشته بود پشت من بود نمیذاشت کسی بگه تو با همه قطع رابطه میکرد ولی انقد مامانش گفتتتتتتت و منو اذیت کرد من با مامانش لج شدم گرم نبودم گفت حق با مامانمه تو عوضی 

ببین میدونی چی عذابم میده اینکه اوایل فرشته بود پشت من بود نمیذاشت کسی بگه تو با همه قطع رابطه میکرد ...

باید سیاست داشته باشی،پسرا هرچی باشه عاشق مادرشونن،باید ی طوری رفتار میکردی ک مثلا مادرشو دوست داری،فیلم حریم سلطان دیدی،خرم چه سیاستی واسه مادرشوهرش داره